Çakır: Kırşehirlilerin birlik olması lazım

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçiminde Ankara 3. bölgeden Milletvekili Aday Adayı olan Sincan’ın sevilen emektarı Recep Çakır 24 Haziran seçimleri öncesi bir takım açıklamalarda bulundu.

Çakır: Kırşehirlilerin birlik olması lazım
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçiminde Ankara 3. bölgeden Milletvekili Aday Adayı olan Sincan’ın sevilen emektarı Recep Çakır 24 Haziran seçimleri öncesi bir takım açıklamalarda bulundu. Çakır “24 Haziran 2018 günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerde Ankara’da yaşayan bütün Kırşehirli hemşerilerimizi birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Haziran seçimlerin de listelerde bir birinden kıymetli milletvekili adayı hemşerilerimiz var. Herkes kendi bölgesindeki adaylara sahip çıkmak gece gündüz çalışmak gerekir. Diğer bölgelerde bulunan herkes eş dost akrabalarına telefon ederek milletvekili adaylarımıza oy isteyin bu fırsat bir daha ele geçmez. En az Ankara’da üç tane milletvekili çıkartmalıyız Kırşehir iki tane milletvekili çıkartır eder beş onun için hem Ankara’da hem de TBMM sinde sesimizi duyurmalıyız dedi.

MİLLETVEKİLLERİMİZE DESTEKLERİMİZİ SUNUYORUZ

Çakır daha sonra şöyle devam etti “Daha önce Sincan birinci bölge idi. Meclise ziyarete gittiğimiz de hiç bir bölgeye ait milletvekillerini bulup da dertlerimizi anlatamazdık. Allah razı olsun 26. dönem Kırşehir Milletvekillerimiz Mikail Arslan ile Salih Çetinkaya’ya sonsuz teşekkürlerimizi bildiririz ve daha önceki milletvekillerimiz de dertlerimize derman oldular onlardan da Allah razı olsun. Bu birlik biz de olduğu müddetçe Allah izin verirse şu an Sincan Belediye Başkanlığını yürüten Kırşehirli hemşerimiz Sayın Murat Ercan Belediye Başkanı adayı olursa bizler elbet de Başkanımızın da yanında oluruz” dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM

Çakır, “İnşallah seçilecek milletvekili adaylarımız seçildikten sonra inşallah halkın isteklerini en kısa zaman da sonuçlandırmalarını istiyor daha önce den olduğu gibi seçmen TBMM’sine on sefer gelip giderdi iyice canımızdan bezerdik. İnşallah 27. dönem milletvekilleri arandığı zaman danışmanları vekilimiz yerinde değil demezler. Çakır Ankara üçüncü bölgede ikamet ettiği için üçüncü bölge beşinci sırada bulunan Milletvekili Adayı Sayın Ak Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Kırşehirli Hemşerimiz Hacı Turan için brandalı secim afişi yaptırarak evinin önüne asarak herkes den oy istedi. Böylece hem Kırşehir’de ki Milletvekili Adaylarımıza hem de Ankara’da ki Milletvekili adaylarımıza başarılar dileyerek ayrıca Ankara Ak Parti 3. bölge ikinci sırada yakından tanıdığım arkadaşım Sayın Milletvekili Adayı olan Asuman Erdoğan’a da başarılar dilerim dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.