Çankaya’da muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi

Çankaya Kaymakamı Kadir Çakır başkanlığında Atatürk Lisesi toplantı salonunda, mahalle muhtarları ve daire amirlerinin katılımı ile “Muhtarlar Toplantısı ve Güvenlik Toplantısı” gerçekleştirildi.

Çankaya’da muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi
Yayınlanma:
Güncelleme:

GÜLFERİ ÖZBEK

Toplantıya, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş, Remzi Alkan, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Karaman, İlçe Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel, İlçe Müftüsü Hamdi Gevher, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Vekili Yener Bilgisel, İlçe Yazı İşleri Müdürü Alaettin Zararsız, Ankara Büyükşehir Belediye muhtarlıklar Şube Müdürü Orhan Gülünay, İlçe Nüfus Müdürü Mustafa Güngörlü, Çankaya Belediyesi Muhtarlık ve STK İşleri Müdürü Ali Selvi ve mahalle muhtarları katıldı.

muhtarlar-toplantisi-2.jpg

SORUNLARI DİNLEDİ

Toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasından sonra Kaymakam Kadir Çakır’ın açılış konuşması ile başladı. Kurum temsilcileri kendi görev alanları ile ilgili muhtarları bilgilendirdiler ve muhtarların taleplerini alıp, sorularını cevaplandırdılar. Madde kullanımı ve narkotik suçlarla mücadele, okullarla ilgili sorunlar, ilçemizde faaliyet gösteren gıda işletmelerine uygulanan işlemler, seyyar satıcılar ve alt yapı ile ilgili konular görüşüldü. Engelli vatandaşların ulaşım sorunlarına çözüm bulma, parkların aydınlatılması ve mahalle muhtarlarının dile getirdiği sorunlar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Toplantı sonunda Çankaya Kaymakamı Kadir Çakır, mahallelerin sorunlarını ortak görüşlerle çözüme kavuşturmak amacıyla gerçekleştirilen toplantıya katılan kurum amirlerine ve muhtarlara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.