Ceza Ankara’da cezayı kesti

Türkiye Motosiklet Federasyonu ve MXGP of Turkey işbirliği ile Ankara’da ilk defa bir AVM Ekstrem Spor Festivali MotoFest, Podium Ankara Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşti.

Ceza Ankara’da cezayı kesti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye Motosiklet Federasyonu ve MXGP of Turkey işbirliği ile Ankara’da ilk defa bir AVM Ekstrem Spor Festivali MotoFest, Podium Ankara Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşti. Festival kapanışı ise Rap müziğin kralı kabul edilen CEZA’nın muhteşem performansı ile sona erdi. Yeni single şarkısı “DENİZCİ”nin yanı sıra efsaneleşmiş eserlerinin tamamını canlı olarak seslendiren CEZA’nın, hayranlarının hep bir ağızdan eşlik ettiği festival kapanış açık hava konserinde, Podium Ankara ziyaretçilerinin keyif dolu anları görülmeye değerdi. Konser anında bir an bile yerinde duramayan, biletlerini biletixten alarak festival kapsamında giriş yapan bütün katılımcıların konserin tamamında hem CEZA’ya, hem de festival günleri içerisinde yarışlara ve adrenalin dolu anlara olan ilgisi yeni festivaller Podium’dan gelmeli dedirtti.

ceza-42.jpg

MUHTEŞEM FESTİVAL

Farklı etkinliklere ve başlattığı ekstrem spor festivalleri ile ilklere imza atan Podium Ankara Alışveriş Merkezi; düzenlediği ekstrem festival ile Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun kurduğu özel pist alanında en iyilerden profesyonel sporcularla, büyük ödüllü Super Enduro GP Motosiklet yarışına ev sahipliği yaptı. Ankara’da ilk defa bir AVM’de gerçekleştirilen Podium Motofest kapsamında, en iyi motor markaları, otomotiv firmaları da festival kapsamında stant alanlarında araç teşhiri ve satışları gerçekleştirirken, akrobatik motosiklet gösterileri ise adrenalin severlerce her iki festival gününde de gittikçe artan ilgi ile izlendi.

BİRİNCİLERE KUPA

Süper Tur Grup yarış sonuçlarının açıklanması ile büyük ödüller düzenlenen ödül töreni ile dereceye girenlerin oldu. Podium Ankara AVM tarafından incelikle hazırlanan festivalde, Grup Podium AVM’de; Fevzi Burak Akbulut birinci, İlhan Ataş ikinci, Emre Dirik üçüncü, Grup Hilton Garden INN’de; birinci Emre Çoşar, ikinci Nazmi Malkoç ve üçüncü Sinan Ordu olurken, Grup Zirve’de ise birinci Murat Kökçü, ikinci Çağrı Aslan ve Salih Serim de üçüncü olma başarısını gösterip kupa ve para ödüllerinin sahibi oldular. Festivale birçok motosiklet grubunun katılımı da sağlanırken bunlardan bazıları ise “Motoetkinlik, Raptor Riders, Ankara Motosiklet ve Kampçılık Spor Kulubü Derneği ve Başkent Motosiklet Sporları Kulübü” oldu. Ayrıca festival ve yarış görüntüleri birçok profesyonel fotoğraf sanatçısı tarafından çekilirken AFSAD grubu da festivale katılımcılar arasındaydı. Bu büyük organizasyonun hem sosyal medyada paylaşımları sürerken, etkileri de yankılanmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.