Çok verimli ve başarılı bir yılı geride bıraktık

​Ankara Orman Bölge Müdürlüğü’nce Ankara’nın Haymana ilçesinde 2018 yılı programlarının değerlendirilmesi ve 2019 Programlarının Gözden Geçirilmesi toplantısı, 2. gün eğitimleri ile devam edildi.

Çok verimli ve başarılı bir yılı geride bıraktık
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Orman Bölge Müdürlüğü’nce Ankara’nın Haymana ilçesinde 2018 yılı programlarının değerlendirilmesi ve 2019 Programlarının Gözden Geçirilmesi toplantısı, 2. gün eğitimleri ile devam edildi. Öğleden önceki bölümde Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Keskin tarafından kişisel gelişim, halkla ilişkiler, stres yönetimi, motivasyon gibi konularda eğitim verildi. Öğleden sonraki bölümde ise; Emekli Hava Kıdemli Albay Nurdan Bezik tarafından katılımcılara protokol ve nezaket kuralları, kılık kıyafet, kamusal alan, sosyal alan ve özel alanda protokol kuralları konusunda eğitim verildi.

orman-mudurlugu-13.jpg

2018 YILI DEĞERLENDİRİLDİ

Eğitim toplantısının 3. gününde, Bölge Müdürlüğü Şube Müdürleri tarafından 2018 programları değerlendirildi ve 2019 da yapılması gereken çalışmalar, kendi konularında dikkat edilmesi gereken hususlar ve karşılaşan sorunlar ve çözüm önerileri konusundaki sunumlarını gerçekleştirdiler. Kadastro Komisyonları adına Başmühendis Mehmet Hilmi Yenikurtulmuş ise komisyonların sorunlarını ve çözüm önerileri konusunda bir değerlendirme yaptılar. Bölge Müdürlüğü Avukatı Serap Erdal ise hukuki konularda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri konularında sunumlarını yaptılar.

orman-mudurlugu-12.jpg

ÖNERİLER GÖRÜŞÜLDÜ

Yapılan sunumların ardından, Bölge Müdür Yardımcılarının görüş, öneri ve temennileri ile birlikte Ankara Orman Bölge Müdürü Veysel Kodalak’ın kapanış konuşması ile 3 gün devam eden eğitim toplantısı sona erdi. Müdür Kodayak yaptığı kapanış konuşmasında, “Bu eğitim toplantısının düzenlenmesinde bölge müdür yardımcılarımıza, Ankara Orman İşletme Müdürlüğü’ne, otel yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çok verimli ve başarılı bir yılı geride bıraktık. Bu toplantıda sorunlarımızı, çözüm önerilerimizi burada gördük ve değerlendirdik. 2019 yılının da başarılı, kazasız, belasız ve yangınsız bir yıl olmasını temenni ediyorum. Hepinize görev yerlerinize varıncaya kadar kazasız ve belasız hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.