Çubuk ilçemizin ben de yeri ayrıdır

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Çubuk İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’ne katıldı.

Çubuk ilçemizin ben de yeri ayrıdır
Yayınlanma:
Güncelleme:

HABER MERKEZİ

Çubuk Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen Kongreye;  Doç.Dr. Mustafa Tuna’nın yanı sıra, Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, AK Parti Çubuk İlçe Başkanı, AK Parti Ankara Gençlik Kolları Başkanı, ilçe başkanları ve çok sayıda genç katıldı. Kongrenin düzenlendiği salona gençlerin alkışları arasında gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tuna, katılımcıları selamladıktan sonra kısa bir konuşma yaptı. Çubuk’ta ve gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Tuna, “Çubuk’ta olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Çubuk’ta Gençlik Kongresi haberini alınca ben de kongrenize katılmak istedim” dedi.

BENDE YERİNİZ AYRIDIR

Çubuk ilçesinin, kendisindeki yerinin çok ayrı olduğunu belirten Başkan Tuna şunları söyledi, “2002-2007 AK Parti, milletvekilliğim sürecinde Çubuk’ta, dolaşmadığımız köy ve mahalle kalmamıştı. O zaman Çubuklu kardeşlerimin bana karşı olan teveccühü ve kardeşliğini asla unutamam. Ondan dolayı çok yoğun olan işlerim olmasına rağmen ne yapıp edip bu kongreye katılıp sizlerle beraber olayım istedim.” Çubuk’a en kısa süre içinde tekrar geleceğini ifade eden Başkan Tuna, “Bu kısa görüşmeyi saymıyorum. İnşallah ayrıca özel olarak geleceğim ve değerli başkanımız, ilçe başkanımız ve teşkilatımızla birlikte ilçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını yerinde tespit edip imkanlarımız ölçüsünde el birliğiyle daha güzel hizmetlere vesile olacağız. Sizlerin destek ve katkılarının her zaman yanımızda olduğunu biliyoruz. Bugüne kadar hep destek oldunuz” dedi. Konuşmasında Çubuk ilçesinin çok özel bir yer olduğunu vurgulayan Başkan Tuna,  “Hepinize tekrar saygılar sunuyorum. Allaha emanet ediyorum. Sağ olun var olun. Kongrenizin başarılı geçmesini Cenabı Allah’tan diliyorum” şeklinde konuştu.

ÇUBUKLU GENÇLERDEN BAŞKAN TUNA’YA TEŞEKKÜR

Çubuk İlçesi Gençlik 5. Olağan Kongresi, divan üyeleri, Başkan Tuna’ya kongrelerine katıldıkları için çok mutlu olduklarını ifade ederek,  “Sayın Başkanımız biliyoruz ki çok yoğunsunuz. İlk salon programınızı bizimle yaptığınız için çok teşekkür ederiz” diyerek düşüncelerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.