Dış ticaret eğitimi teknik gezilerle devam ediyor

Ankara Kalkınma Ajansı ve MÜSİAD Ankara işbirliğinde yürütülen “Uluslararası Öğrencilere Yönelik Dış Ticaret Eğitimi Programında”  eğitimler devam ediyor.

Dış ticaret eğitimi teknik gezilerle devam ediyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Kalkınma Ajansı ve MÜSİAD Ankara işbirliğinde yürütülen “Uluslararası Öğrencilere Yönelik Dış Ticaret Eğitimi Programında”  eğitimler devam ediyor. Kurumlar arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde Ankara’da yaşayan yabancı uyruklu öğrencilere dış ticaret eğitimi veriliyor. Proje kapsamına ayrıca, Türkiye’de ihracat yapan ve yapma potansiyeli olan firmalara teknik fabrika gezileri ve öğrencilere yönelik tecrübe paylaşımı etkinlikleri de düzenleniyor.

Yabancı Uyruklu Öğrencilere Yönelik Dış Ticaret Eğitim Programı kapsamında düzenlenen eğitimler ve teknik geziler ile Yabancı Öğrenciler Ankara ve Türkiye ekonomisini öğreniyor. Uluslararası Öğrencilere Yönelik Dış Ticaret Eğitim Programı kapsamında firma ziyareti gerçekleştirildi. Öğrenciler, Yayla Bakliyat, Tamer Kalıp ve İskele Sistemleri, Eva Elektromekanik, Durales Enerji ve Beton Tesisleri ve Armtek Elektrik firmalarını ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında, firmaların Dış Ticaret Müdürleri ile görüşme yapan öğrenciler; fabrikalardaki üretimi de yerinde inceleme fırsatı buldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.