Dış Ticarette Kargolama ve Gümrükleme eğitimi verildi

AR-GE firmalarının ihracatta yeni teknolojik gelişmeleri etkin ve verimli kullanmaları için 2018 yılı içerisinde “İş Geliştirme Eğitimleri” adı altında e-ihracat eğitimleri başlatıltı.

Dış Ticarette Kargolama ve Gümrükleme eğitimi verildi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Hacettepe Teknokent A.Ş teknokent bünyesinde AR-GE çalışması yapan firmaların ihracat hacimlerine katkı sağlamak ve AR-GE firmalarının ihracatta yeni teknolojik gelişmeleri etkin ve verimli kullanmaları için 2018 yılı içerisinde “İş Geliştirme Eğitimleri” adı altında e-ihracat eğitimleri başlatıltı.

Bu kapsamda ilk iş geliştirme eğitimi “Dış Ticarette Kargolama ve Gümrükleme Eğitimi” adı altında Hacettepe Teknokent’te gerçekleştirildi. Teknokent firmalarının büyük ilgi gösterdiği eğitim DHL İç Anadolu Bölge Satış Sorumlusu Ömer Yapıcı’nın e-ticaret ve e-ihracatta air-express gönderilerde dikkat edilmesi gereken hususlar konu başlığı ile başlarken, DHL Gümrükleme Müdürü Ümit Çelebi’nin air-express taşımada ithalat&ihracat gümrük süreçleri ile devam etti. Eğitimi katılımcı firmaların soru ve cevaplarıyla da son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.