DSİ 2019 yılı koordinasyon toplantısı yapıldı

Ankara Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Namık Kiper Toplantı salonunda düzenlenen koordinasyon toplantısında 2018 yılı ödenek durumları ve 2019 yılı yatırım programı ile ödenek durumları masaya yatırıldı.

DSİ 2019 yılı koordinasyon toplantısı yapıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Namık Kiper Toplantı salonunda düzenlenen koordinasyon toplantısında 2018 yılı ödenek durumları ve 2019 yılı yatırım programı ile ödenek durumları masaya yatırıldı. Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mevlüt Aydın başkanlığında yapılan toplantıya Genel Müdür Yardımcımız Oğuz Kasap, ilgili Daire Başkanları ve Daire başkan yardımcıları ile Bölge Müdürleri telekonferansla katılım sağladılar.

HEP BİRLİKTE CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ

Toplantının açılışında kısa bir değerlendirme yapan Genel Müdür Mevlüt Aydın, toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerine başlayan Aydın, “Genel Müdürlüğümüz ülkemizin en büyük kamu kuruluşlarından biridir. DSİ büyük hedefleri olan ve her daim hedeflerini gerçekleştiren bir kurumdur. Bugünde 2019 yılı hedefleri, yatırımları ve öncelikleri üzerinde değerlendirmede bulunup önceliklerimizi ortaya koyacağız. Bu bağlamda hep beraber canla başla çalışacağız. Tabi projelerimizde çalışma yaparken planlamalarımızı çok iyi yapacağız. Bölgelerimizde 2019 yılında bölgelerimizde projelerimizi önceliklendireceğiz. Bununla ilgili gerekli çalışmayı yaptık” ifadelerini kullandı.

ÖDENEK DURUMLARI MASAYA YATIRILDI

Ödenek planlarımızı yaparken özellikle %70 ve üzerinde olan projelerin tamamlanması önceliğimiz olacaktır diyen Genel Müdür Aydın konuşmasının devamında, “Netice odaklı çalışacağız. Harcanan her kuruşun yılsonunda faydaya dönüşmesini sağlayacağız. Yapılacak harcamanın mutlaka faydaya dönüşmesini sağlayacağız. Bu bakımdan işi zamanında bitirmek için iyi planlama yapmak zorundasınız. Kısa, orta ve uzun vadeli stratejilerimizi belirlemeliyiz. Sözlerime son verirken son olarak 2018 yılında bütün dairelerimiz ve bölgelerimizin çok başarılı çalışmalar yaptığını belirtmek istiyorum. Bu bakımdan bütün çalışanlarımızı kutluyorum. Sizlerle gururu duyuyorum. 2019 yılının da bütün çalışanlarımız ve kurumumuz adına başarılı geçmesini temenni ediyorum” dedi. Aydın’ın konuşmasının ardından ödenek durumları masaya yatırılarak üzerinde değerlendirme ve istişarede bulunuldu.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.