Genç Kolej direnemedi

Basketbol Gençler Ligi Final Grubu 2. hafta müsabakasında Pınar Karşıyaka ile karşılaşan TED Ankara Kolejliler mücadeleyi 83-91 kaybetti.

Genç Kolej direnemedi
Yayınlanma:
Güncelleme:

EYÜP KARA

TED Üniversitesi Prof. Dr. Rüştü Yüce Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Duhan Köyiçi, Sercan Sinirlioğlu ve Ahmet Malik Şan hakem üçlüsü yönetti. Ev sahibi TED Ankara Kolejliler ilk çeyrekteki etkili oyununu maçın tamamına yayamayınca sahadan mağlup ayrılmaktan kurtulamadı.

İlk periyoda fırtına gibi giren TED Ankara Kolejliler bu çeyreği 23-22 önde kapattı. İkinci çeyrekte rakibinin baskılı savunmasına karşılık veremeyen Kolejliler devreyi 43-40 geride kapattı. Üçüncü periyotta farkı açan deplasman temsilcisi Pınar Karşıyaka bu periyodu 63-56 önde bitirdi. Final periyodunda iki takımın mücadelesi nefes kesti. Kolejliler aradaki farkı kapatmak için bütün gücüyle mücadele etmesine karşın Pınar Karşıyaka’nın hızlı hücumlarına engel olamadı ve maçtan 91-83 mağlup ayrıldı.

TED Ankara Kolejliler’de bu maçta Ata Turgut 5, Ömer Yasir Küçük 19, Davut Güven 3, Arda Eren 3, Eren Taşçı 10, Emir Büyükhanlı 17, Can Yardımcı 3, Görkem Fırat Güneri 1, Buğrahan Oğuz 1 ve Yiğit Baran Sarıkaya 21 sayı ile oynadılar. TED Ankara Kolejliler bir sonraki maçını deplasmanda Kara Ali Acar Spor Salonu’nda Banvit ile oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.