Gençler 73-70 galip

Eskişehir Basket'i konuk eden TED Ankara Kolejliler başa baş geçen mücadelede Eskişehir Basketbol’u 73-70 yendi.

Gençler 73-70 galip
Yayınlanma:
Güncelleme:

ORHUN YILDIZ

Basketbol Gençler Ligi'nin 15. haftasında Eskişehir Basket'i konuk eden TED Ankara Kolejliler başa baş geçen mücadelede Eskişehir Basketbol’u 73-70 yendi. TED Üniversitesi Prof. Dr. Rüştü Yüce Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Altuğ Köselerli, Burak Aktaş ve Kamil Takınyalıoğlu hakem üçlüsü yönetti.

Maça alan savunması ile başlayan TED Ankara Kolejliler bulduğu hızlı hücum sayıları ile ilk çeyreği 21-18 önde kapattı. Ekinci periyotta büyük bir çekişme vardı. İki takımda iyi savunma yapıp birbirlerine kolay sayı imkanı vermediler devre 35-35 beraberlikle sona erdi. Üçüncü periyoda bu kez deplasman ekibi Eskişehir Basketbol iyi başladı ve aldığı savunma ribauntları sonları bulduğu sayılarla bu çeyreği 59-54 önde geçti.

Son periyoda TED Ankara Kolejliler iyi başladı aldığı savunma ribauntları sonrası bulduğu sayılarla farkı kapatıp öne geçti. Oyun son saniyelerine kadar süren çekişmenin sonunda sahadan 73-70’lük skorla gülerek ayrılan Kolejliler oldu. Bu maçta TED Ankara Kolejliler adına Ömer Yasir Küçük 29, Arda Eren 7, Can Yardımcı 5, Tarık Günay 3, Görkem Fırat Güneri 8, Yiğit Baran Sarıkaya 19 ve Doğukan Emrem 2 sayı ile takımlarının galibiyetinde pay sahibi oldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.