Gençlerbirliği ara vermedi

Lige üçte üç yaparak giren Gençlerbirliği’nde gözünü hafta sonu oynayacağı Osmanlı maçına çevrildi.

Gençlerbirliği ara vermedi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Lige üçte üç yaparak giren Gençlerbirliği’nde gözünü hafta sonu oynayacağı Osmanlı maçına çevrildi. Eskişehirspor’u 5-0 yenerek averajla liderlik koltuğuna oturan kırmızı siyahlılar Cuma akşamı oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Birinci Ligin geride kalan üç haftası sonunda averajla liderlik koltuğuna oturan Gençlerbirliği’nde gözler Cuma akşamı saat 21.45’te oynanacak Osmanlıspor maçına çevrilmiş durumda. Üçüncü haftada evinde ligde sıkıntılı günler yaşayan Eskişehirspor’u 5-0 yenerek haftanın en farklı galibiyetini alan kırmızı siyahlılarda Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başladı.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Haftayı Eskişehirspor galibiyeti ile kapatan Gençlerbirliği, Osmanlıspor hazırlıklarına ara vermeden yenileme antrenmanıyla başladı. Eskişehirspor maçında maçta forma giyen futbolcular günü koşu çalışmasıyla tamamlarken diğer grupta yer alan futbolcular, koşu çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç ile günü noktaladı. Çift kale maçta ortaya konulan futbol ve futbolcuların hırsları Osmanlıspor maçı öncesi Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri’nin yüzünü güldürdü.

LİGE İYİ BAŞLADI

Spor Toto Süper Lige 29 yıl sonra veda eden Gençlerbirliği Spor Toto Birinci Ligin ilk üç haftasında ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni topladı ve şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu ortaya koydu. Hatayspor, Altınordu ve Eskişehirspor’u yenerek sezona iyi bir başlangıç yapan kırmızı-siyahlı ekip, başkent derbisinde Osmanlıspor’u da mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. İlk maçta Hatayspor’u 1-0 ardından Boluspor’u 2-1 ve son olarak ta Eskişehirspor’u 5-0 yenen kırmızı siyahlılar Osmanlıspor maçını kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

ZOR MAÇ OLACAK

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, antrenman öncesi Osmanlıspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu ve zor bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini söyledi. Osmanlıspor’un iyi bir takım olduğunu belirten Sözeri, “Boluspor ve Giresunspor maçlarını aslında kötü oynayarak kaybetmediler. Dün Balıkesirpsor Baltok karşısında kimliklerini sahaya yansıtıp, net bir galibiyet aldılar. Bizim için zorluk derecesi yüksek bir maç olacak. Bu görünüyor. İki takım da kaliteli.” değerlendirmesinde bulundu. Osmanlı Stadı’nda zeminin iyi durumda olmadığını vurgulayan Sözeri, “Çok iyi, kaliteli iki takımın o saha şartlarında nasıl bir mücadele sergileyeceğini açıkçası ben de merak ediyorum. Güzel, centilmence, kardeşçe bir maç olsun. Hak eden kazansın” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.