Gençlerbirliği fırtınası: 5-0

Spor Toto 1. Lig’in üçüncü haftasında Gençlerbirliği sahasında Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi kırmızı siyahlılar 5-0’lık skorla kazanarak, ligde 3’te 3 yaptı. Gençlerbirliği bu sonucun ardından averajla liderlik koltuğuna oturdu.

Gençlerbirliği fırtınası: 5-0
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto 1. Lig’in üçüncü haftasında Gençlerbirliği sahasında Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi kırmızı siyahlılar 5-0’lık skorla kazanarak, ligde 3’te 3 yaptı. Gençlerbirliği bu sonucun ardından averajla liderlik koltuğuna oturdu.

Spor Toto Birinci Ligde Gençlebirliği fırtınası esiyor. Sezona evinde 1-0’lık Boluspor galibiyeti ile başlayan ardından geçen hafta deplasmanda Altınordu’yu 2-1’le geçen kırmızı siyahlılar üçüncü haftada Eskişehirspor’u konuk etti. Baştan sona Gençlerbirliği üstünlüğü altında geçen mücadelede ev sahibi ekip sahadan 5-0 gibi farklı bir sonuçla ayrılarak bu sezon Birinci Ligde misafir olduğunu ortaya koydu. Bu sonucun ardından Gençlerbirliği averajla liderlik koltuğuna oturdu.

GOLLER PEŞ PEŞE

Spor Toto 1. Lig'in üçüncü haftasında Gençlerbirliği ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi. Ankara'daki karşılaşmayı evsahibi ekip 5-0 galip tamamladı. Kırmızı siyahlı ekibe galibiyeti getiren golleri 21'de Mert Nobre, 61 ve 66'da Stephane Sessegnon, 75'te Bekir Yılmaz, 79'da Nadir Çiftçi kaydetti. Eskişehirspor'da Cemali Sertel, 47'de kırmızı kart gördü. Teknik direktör Erkan Sözeri yönetimindeki Gençlerbirliği ligde 3'te 3 yaptı ve puanını 9'a yükseltti. Lisans sorununu çözemediği için ilk 3 haftada yeni transferlerini oynatamayan ve sahaya genç oyuncularla çıkan Eskişehirspor ise 1 puanda kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Ligin üçüncü haftasının merakla beklenen maçlarından olan Gençlerbirliği-Eskişehirspor maçı beklenildiği çekişmeden uzak bir oyuna sahne oldu. Maça ev sahibi kırmızı siyahlılar iyi başladı genç Eskişehirspor karşısında üstün bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip baskılı oyunun karşılığını 21. dakikada aldı. Bu dakikada Eskişehir ceza yayı dışından kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Stephane Sessegnon’un güzel ortasına savunma arasından ayağını uzatan Mert Nobre’nin vuruşunda top filelere gitti bu golle ev sahibi Gençlerbirliği 1-0 öne geçerken bu skor aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirledi.

FARK GİDEREK AÇILDI

İkinci yarıya fırtına gibi giren ve farkı açın bir Gençlerbirliği vardı sahada. Bu devrenin hemen başında konuk ekipten 47. dakikada Cemali Sertel kırmızı kart görürken gençlerden kurulu Eskişehir’in gardı iyice düştü. Bu dakikadan sonra oyunun hakimi olan Gençlerbirliği 60 ve 66. dakikalarda Sessegnon'la bulduğu iki golle farkı 3'e çıkarttı. 75. dakikada Bekir Yılmaz skoru 4-0 yaptı. 79. dakikada sahneye çıkan Nadir Çiftçi maçın skorunu belirleyen golü atarak Gençlerbirliği’ni 5-0 öne geçirdi. Gençlerbirliği 5-0'lık galibiyetle puanını 9'a yükseltip averajla liderlik koltuğuna otururken Eskişehirspor ise 1 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.