Gençler’de tempo artıyor

2017-2018 Sezonunda Spor Toto Birinci Ligde mücadele edecek olan Gençlerbirliği’nde yoğun antrenman temposu her geçen gün artarken bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor.

Gençler’de tempo artıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

2017-2018 Sezonunda Spor Toto Birinci Ligde mücadele edecek olan Gençlerbirliği’nde yoğun antrenman temposu her geçen gün artarken bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor. Kırmızı siyahlılar son olarak Türk asıllı Avusturyalı orta saha oyuncusu Yasin Pehlivan'ı transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

İLK ETAP TAMAM

Yeni sezon hazırlıklarına Beştepe’deki İlhan Cavcav Tesisleri’nde başlayan Gençlerbirliği, ilk etabı çalışmalarını tamamladı. Antrenmana ısınma koşusu ve koordinasyon hareketleriyle başlayan futbolcular daha sonra koşu çalışması yaptı. Yaklaşık doksan dakika süren antrenman son bölümde yapılan kuvvet ve dayanıklılık antrenmanı ile noktalandı. Akşam bölümünde taktik ağırlıklı çalışma yapan oyuncular antrenmana koşu ile başladı. Daha sonra şut koordinasyona çalışması yapan futbolcular günü taktik çalışma ile noktaladı.

İKİNCİ KAMH DÖNEMİ KIZILCAHAMAM’DA

Kırmızı-siyahlılar bugün Kızılcahamam'a geçerek bir günlük aranın ardından ilk hazırlık kampındaki çalışmalarını sürdürecek. Öte yandan Slovakya Birinci Futbol Ligi'nin şampiyonu Spartak Trnava ile kontratı biten Yasin Pehlivan 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Yasin, daha sonra takımdan ayrı koşu çalışması yaptı. Kızılcahamam’a gelen kırmızı siyahlılar burada bir günlük dinlenmenin ardından yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Günde çift antrenmanla yeni sezona hazırlanacak olan kırmızı siyahlılar buradaki kampın ardından Bolu’ya hareket ederek hem yeni sezona hazırlanacak hem de hazırlık maçları yapacak.

POLİTEVİCH AYRILDI

Öte yandan küme düşmesi ardından kadrosundaki yabancıları azaltmak zorunda kalan Gençlerbirliği, adı Rizespor ile geçen Beyaz Rus futbolcusu Sergey Politevich'i Kazak Kairat takımına sattı. Sosyal medya hesaplarından transferi duyuran Politevich'i, yeni takımı Kairat forması ile de fotoğraf çektirdi. Oyuncunun 3 yıllık anlaşma yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.