Gökhan Bölükçü'den alkışlanan hareket

Çukur dizisiyle ivme kazanan genç sanatçı Gökhan Bölükçü iki single’ının gelirini Tohum Otizm Vakfı’na bağışladı.

Gökhan Bölükçü'den alkışlanan hareket
Yayınlanma:
Güncelleme:

ŞARKI GELİRLERİNİ OTİZMLİ ÇOCUKLARA BAĞIŞLADI!

Çukur dizisiyle ivme kazanan genç sanatçı Gökhan Bölükçü iki single’ının gelirini Tohum Otizm Vakfı’na bağışladı.

Çukur için düzenlemesini yeniden yaptığı ve dizinin oyuncusu Nebil Sayın’la seslendirdiği ‘Haydar Haydar’ türküsüyle büyük bir ivme kazanan Gökhan Bölükçü’den bomba gibi bir şarkı daha geldi.

Bölükçü, kendi adını taşıyan Youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda dinleyicinin beğenisine sunulan Cehennemin Dibi teklisi ile oldukça iddialı...

img_2168.jpgGalata, Karaköy ve Balat sokaklarında gerçekleşen video klibin yönetmenliğini ise Buğra Karaçam üstlendi. Klipte genç sanatçıya Brezilyalı model Deh Laet eşlik etti.

Bölükçü, Haydar Haydar ve Cehennemin Dibi teklilerini Çukur dizisinin de desteklediği Tohum Otizm Vakfı’na bağışlayacağını belirtti.

’OTİZMİN FARKINDAYIZ, ONLARIN YANINDAYIZ’

Genç sanatçı bunu sadece single’ın gelirlerini bağışla bırakmayıp klibin içerisinde de ‘’Otizmin farkındayız, onların yanındayız’’ sloganını yerleştirerek desteğini sürdürdü.

Bölükçü, “İlk defa sözünü, müziğini ve aranjesini bir arada yaptığım bir eser oldu. Bu durum beni de oldukça heyecanlandırdı. Sanat, böylesi önemli toplumsal konulara dikkat çekme amacıyla yapılınca daha bir anlamlı oluyor. Bende bu şarkıyla bu güzel projeye anlam katabildiysem ne mutlu bana... Umarım tüm dinleyenler beğenir ve bu projeye destek olarak bir otizmli çocuğun eğitim hayatına katkıda bulunurlar.”

KLİP LİNKİ: https://www.youtube.com/watch?v=bXpf-DXR-2w

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.