Göktaşlar Konya’ya açıldı

Yaklaşık 30 yıldır Vestel bayisi olarak Orta ve Doğu Anadolu’da mağazalar açan Göktaşlar İç Dış Ticaret, yılın ilk yarısında biri Ankara’da, üçü Konya’da olmak üzere 4 mağaza daha açarak bölgedeki mağaza sayısını 13’e çıkardı.

Göktaşlar Konya’ya açıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Yaklaşık 30 yıldır Vestel bayisi olarak Orta ve Doğu Anadolu’da mağazalar açan Göktaşlar İç Dış Ticaret, yılın ilk yarısında biri Ankara’da, üçü Konya’da olmak üzere 4 mağaza daha açarak bölgedeki mağaza sayısını 13’e çıkardı. Bayilerini her zaman büyümenin mimarlarından gören Vestel’in ülke çapındaki iş ortakları, sadece bulundukları şehirlerde değil bölgelerinde de yayılarak, Türkiye’nin dört bir yanında teknolojinin daha fazla kişiye ulaşmasına katkı sağlamaya devam ediyor.

1986 yılından bu yana, yaklaşık 30 yıldır Vestel bayisi olan Ankara merkezli Göktaşlar, yılın ilk 6 ayında üçü Konya’da, biri Ankara’da olmak üzere toplam 4 mağazasını hizmete aldı. Geçen yıl da 2 mağaza açan Göktaşlar İç Dış Ticaret’in bugün itibariyle 10’u Ankara’da 3’ü Konya’da olmak üzere 13 mağazası bulunuyor. Göktaşlar’ın sahibi Oğuz Göktaş, “Göktaşlar ailesi olarak, yaklaşık 30 yıldır Vestel’in yenilikçi ürünlerini bölge halkımıza ulaştırıyoruz. Yılın henüz daha ilk yarısında olmasına rağmen Anadolu’muza 4 yeni mağaza daha kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bu sayının daha da artması ve Vestel teknolojisinin herkese ulaşması için çalışmalarımız sürecek. Kampanyalarımız ile daha çok kişiyi Vestellendirmeye de devam edeceğiz” dedi.

goktaslar-sa4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.