Gölbaşı doludizgin: 5-0

U-17 Türkiye Şampiyonası heyecanı sürüyor. İlk maçında Konya Kartal Spor ile 0-0 berabere kalan Gölbaşı Belediyespor U-17 Takımı ikinci maçında Kırşehir Belediyespor’u 5-0 yenerek ilk galibiyetini alarak puanını 4’e çıkardı.

Gölbaşı doludizgin: 5-0
Yayınlanma:
Güncelleme:

U-17 Türkiye Şampiyonası heyecanı sürüyor. İlk maçında Konya Kartal Spor ile 0-0 berabere kalan Gölbaşı Belediyespor U-17 Takımı ikinci maçında Kırşehir Belediyespor’u 5-0 yenerek ilk galibiyetini alarak puanını 4’e çıkardı. Baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan yeşil beyazlılar maçın ardından farklı galibiyetini keyfini hep birlikte yaşadılar.

İLK YARI 2-0 BİTTİ

Maça fırtına gibi başlayan Gölbaşı Belediyespor U-17 Takımı zayıf rakibi karşısında ortaya koyduğu futbolla farklı galip gelmesini bildi. Maçın 26. dakikasında Gürkan Demir rakip defansın hatasını iyi değerlendirip yerden sert ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderip durumu 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son anlarında farkı açmak için baskılı oyununu artıran yeşil beyazlılar 45. dakikada Gökhan Yüksel ile bir gol daha bularak devreyi 2-0 öne kapattı.

GOLLER DEVAM ETTİ

İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan yine Gölbaşı Belediyespor U-17 Takımı maça ağırlığını koldu. Aradaki farkı açmak için baskılı bir oyun ortaya koyan yeşil beyazlılar yeşil beyazlılar 45. dakikada Gökhan Yüksel ile bir gol daha bularak durumu 2-0’a getirdi. Bu golden sonra ataklarını sıklaştıran Gölbaşı Belediyespor U-17 Takımı 55. dakikada Hacı Adanır ile farkı 3-0’a getirdi. 65. dakikada Tahir Burak Kaya ile bir gol daha bularak durumu 4-0’a getirdi. Maçın sonlarına doğru iyice rahatlayan yeşil beyazlılar 80. dakikada Muhammed Buğra Özel ile bir gol daha bularak durumu 5-0’a getirip maçtan bu skorla galip ayrılarak ikinci maçın ilk galibiyetini alarak puanını 4’e yükseltti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.