Halkbank emin adımlarla

Halkbank zirve yolunda emin adımlarla yürüyüşüne devam ediyor.

Halkbank emin adımlarla
Yayınlanma:
Güncelleme:

İzmir’de Arkas Spor deplasmanından da galibiyetle ayrılmayı başaran Halkbank takipçileri ile arasını biraz daha açtı. Efeler Ligi’nin 18.hafta maçında İzmir’de yapılan karşılaşmayı 3-2 kazanan Halkbank puanını 51,175 yaparak liderliğini sürdürdü. İzmir Atatürk Spor Salonu’ndaki mücadeleyi Ozan Çağı Sarıkaya ve Arzu Emiroğlu hakem ikilisi yönetti. Büyük çekişmeye sahne olan mücadele 2 saat 18 dakika sürdü.

İlk sette file önünde etkili olan Halkbank etkili servislerle bu seti 25-21 alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette de dengeli bir oyun vardı. Bloklarda defansta iyi yer tutan, yüzdeli hücum yapan Arkas Spor, seti 25-22 alarak skoru eşitledi 1-1. Halkbank üçüncü sette defans ve serviste çok hata yapmasına karşın setin son bölümünde toparlanarak bu seti 25-23’lük skorla kazanarak 2-1 öne geçti.

Dördüncü sette büyük çekişme vardı. Manşet ve servis hatası yapan Halkbank bu seti 30-28 kaybedince durum 2-2’ye geldi ve maç final setine gitti. Final setinde kalite ve mücadele dozu arttı. Servisleri yerini bulan Halkbank, etkili defans yapan ev sahibine karşı saha değişimine 8-5 önde girdi. Saha değişimi ile düzen de değişti. Arkas, rakibini yakalayıp geçti. Bununla birlikte son sayıları büyük heyecan içinde geçen seti 15-17 alan Halkbank maçtan da 3-2 galip ayrıldı.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.