Halkbank rahat geçti

Vestel Venüs Sultanlar Liginde son haftalar yaklaştıkça heyecan da artıyor. Başkentin ligdeki tek temsilcisi Halkbank galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi.

Halkbank rahat geçti
Yayınlanma:
Güncelleme:

HAKAN AYDEDE

Ankara’da oynanan karşılaşmada Halkbank, ligde üst sıralarda bulunan güçlü rakibi Bursa Büyükşehir Belediyespor’ı 3-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. TVF Başkent Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Burhan İlhan, Koray Yılmaz hakem ikilisi yönetti.

MAÇ İKİ SAAT SÜRDÜ

Yaklaşık 2 saat süren zorlu mücadelede heyecan ve çekişme doruğa çıktı. Her iki takımda ortaya koydukları oyunla seyircilerden büyük alkış aldı. Zorlu mücadelenin setleri birbirine çok yakındı. Maçta daha az hatan yapan takımın galip geleceği mücadeleden Başkent ekibi Halkbank 3-1’lik skorla ayrılarak gülen taraf oldu.

İLK İKİ SET HALKBANK’IN

İlk iti sette parkede fırtına gibi esen bir Halkbank vardı. Maça istekli başlayan Halkbank sağlam defans yapıp köşeden Ceyda’nın tek ayak hücumları ile bu seti 25-20 alarak setlerde 1-0 öne geçti. İkinci sette yine file üstünde rakibine büyük üstünlük kuran Halkbank bu seti de 25-22 alarak setlerde 2-0 öne geçti. İki setin sonunda oynanan oyuna bakınca Halkbank özellikle köşelerden iyi hücum ederek sonuca gitti. Rakibini file üstündü iyi durduran mavi beyazlılar iyi servis atınca kolay iki set kazanmayı bildiler.

HALKBANK YERİNİ KORUDU

Üçüncü set büyük çekişmeye sahne oldu. Deplasman takımı Bursa Büyükşehir Belediyespor bu sete iyi başladı. Setin son bölümüne kadar büyük çekişme yaşanırken setin sonunda Halkbank basit hatalar yapınca bu seti 25-23 kaybetti ve setlerde durum 2-1’e geldi. Ününcü sette yaşanan büyük çekişme dördüncü sette de devam etti. Setin sonunda bu kez basit hatalar yapmayan Halkbank’ın bayanları seti 25-23, maçı da 3-1 kazanmayı başardı. Bu sonucun ardından mavi beyazlılar bu sonuçla puanını 29.05’e çıkardı ve puan tablosundaki pozisyonunu korudu.

20. HAFTANIN SONUÇLARI

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde 20. hafta maçları Çanakkale Belediyesi-VakıfBank maçı dışında tamamlandı. İşte alınan toplu sonuçlar.

Eczacıbaşı VitrA-Nilüfer Bld. 3-0

Beşiktaş-Sarıyer Bld. 3-1

İdmanocağı-Seramiksan 1-3

Fenerbahçe-Galatasaray 3-1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.