İlhan Erdal: Kazanan Türkiye olmuştur

MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal, “Seçimlerin sükunet içinde geçmesi, millet olarak büyük bir demokrasi geleneğine sahip olduğumuzu bir kez daha göstermiştir” dedi.

İlhan Erdal: Kazanan Türkiye olmuştur
Yayınlanma:
Güncelleme:

“Ülke ve millet olarak, daha önceki seçimlerden farklı, yeni bir Hükümet Sisteminin oylandığı çok önemli bir seçimi geride bıraktıklarını ifade eden MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal, “Seçimlerin sükunet içinde geçmesi, millet olarak büyük bir demokrasi geleneğine sahip olduğumuzu bir kez daha göstermiştir” dedi.

Ülke ve millet olarak, daha önceki seçimlerden farklı, yeni bir Hükümet Sisteminin oylandığı çok önemli bir seçimi geride bıraktıklarını ifade eden MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal, “Seçimlerin sükunet içinde geçmesi, millet olarak büyük bir demokrasi geleneğine sahip olduğumuzu bir kez daha göstermiştir. Millet iradesi, istikrardan ve daha güçlü bir Türkiye’den yana bir tavır ortaya koymuştur. Bundan sonra yapılacak ilk iş, seçim sürecinde yaşanan kırgınlıkların, gerginliklerin ve tartışmaların bir an önce unutularak kutuplaşmadan uzak, ortak payda Türkiye için aynı zeminde buluşulması ve sorumluluk alınmasıdır. Yeni dönemde üretimin, istihdamın ve ihracatın artırılmasına yönelik çalışmaların hızlandırılması; ekonomik, sosyal ve hukuki alanda reformların ivedilikle hayata geçirilmesi; teşviklerin ve desteklerin daha erişebilir olması ve yeni sistemin getireceği değişikliklerin bir an önce tüm kurumlarda ve yapılarda tamamlanması gerekmektedir” dedi.

TÜRKİYE KAZANMIŞTIR

Erdal İlhan konuşmasını şöyle sürdürdü, “Bizler de STK olmanın yanında üreticiler, sanayiciler ve iş adamları olarak bu süreçte yatırımlarımızı ve istihdamı artırmaya, sektörlerin gelişimine katkı sağlamaya ve ülkemiz için her alanda görev üstlenmeye devam edeceğiz. Belirsizlikleri geride bıraktığımız bu seçimden sonra zaman, artık ekonomik reformlara ve mega projelere daha iyi odaklanarak hedeflerimize daha hızlı bir şekilde ilerleme zamanıdır. Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, ümmete ve iş dünyasına hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimde demokrasi kazanmıştır, milletimiz kazanmıştır, tüm Türkiye kazanmıştır” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.