İsgam'dan İSGÜM’e çalışma ziyaret

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim ve Araştırma Derneği'nden İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Başkanlığını (İSGÜM)'e ziyaret.

İsgam'dan İSGÜM’e çalışma ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

“Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dernekleri Federasyonu” (SADEFE) üyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim ve Araştırma Derneği (İSGAM) Başkanı Sayın Dr. Ömer Volkan GÖK ve beraberindeki heyet İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Başkanlığını (İSGÜM) ziyaret etti. İSGÜM Başkanı Erol Tekçe’nin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda İSGAM ve İSGÜM 'ün faaliyetleri ve yürütülmekte olan projeler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca iki kurum arasında iş birliğinin geliştirilmesi ve iş sağlığı ve güvenliği alanında ortak projelerin hayata geçirilmesi hususunda görüş birliğine varıldı. Başkan Gök ve beraberindeki heyet İSG Müzesini gezdi.

Ayrıca Başkan Gök’e yakın dönemde faaliyete geçecek olan sanal gerçeklik ve psikoteknik laboratuvarları hakkında da bilgi verildi. İSGAM; iş sağlığı ve güvenliği alanında hizmet veren kamu kurumlarına ve özel sektöre yönelik iş sağlığı ve güvenliği alanında projeler üretmek, iş sağlığı ve güvenliği faaliyetlerini konu alan yayınlar çıkarmak, araştırma raporları hazırlamak, eğitim faaliyetleri düzenlemek, sivil toplum ve kamu kuruluşları ortak faaliyetler düzenlemek, iş sağlığı ve güvenliği alanında uluslararasında iş birliği geliştirmek ve iş sağlığı ve güvenliği alanındaki acil durumlarda ortak çalışmalar yürütülmesi ve iş sağlığı güvenliği hizmetinin uluslararası hizmet ve kalite standartlarına uygun şekilde geliştirmesine katkı sağlamak amacıyla kurulmuştur” ifadelerini kullandı.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.