İsmail Dilber: Rakibinize saygı duyun

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Ankara Şubesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) işbirliği ile düzenlenen zorunlu antrenör eğitim semineri Ankara’da yapıldı.

İsmail Dilber: Rakibinize saygı duyun
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Ankara Şubesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) işbirliği ile düzenlenen zorunlu antrenör eğitim semineri Ankara’da yapıldı. Çok sayıda antrenör, yönetici ve teknik adamın katıldığı seminerde teknik adamların eğitimi ve sporculara yaklaşımı konusunda bilgiler verildi.

ETİK DEĞERLERE ÇOK ÖNEM VERMELİSİNİZ

Seminerin açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen ve antrenörlük mesleğinin önemine dikkat çeken TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, “Sporcularımız futbolun değerini kaybetmemesi için etik değerlere çok önem vermelidir. Futbolda oyun içinde zamanı çalmamaları ve sporda rakibine her zaman saygıyı ön planda tutmaları gerekmektedir” dedi. Antrenörün gelişmesinde Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) eğitimleriyle çok destek olduğunu ifade eden İsmail Dilber, TÜFAD'ların büyümesinde de büyük destek olduklarından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu ve yönetim kuruluna teşekkür etti. Dilber'in ardından Türkiye Futbol Federasyonu görevlilerinden Muammer Birdal "Küçük alan oyunlarının futboldaki yeri", Gülhan Gündüz" Çocuk Koruma", Niyazi Eniseler ise "Futbol Antrenman Planlaması' konularında konuşmalar yaptı.

tufad-ankara-111.jpg

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİLER

Seminerin son bölümünde ise Mesut Bakkal, Erkan Sözeri, Ali Palabıyık, Atilla Türker, Türk futbolunda antrenörün yaşadığı zorluklar, altyapı sorunu, futbol ekonomisinin gelişimi ve antrenör hakem ilişkileri üzerine konuşmalar yaptı. Yoğun katılımın olduğu seminerin sonunda TÜFAD Ankara Başkanı Tahir Çopur tarafından antrenörlere, seminerde ders anlatan hocalara ve panelistlere teşekkür plaketi verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.