İyi Parti Mamak İlçe Başkanlığı Kırıkkalelileri bir araya getirdi

İYİ Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı İbrahim Özdemir düzenlenen programda Kırıkkaleli hemşerileriyle sohbet edip 24 Haziran seçimlerinde partisinin seçim çalışmalarını anlattı.

İyi Parti Mamak İlçe Başkanlığı Kırıkkalelileri bir araya getirdi
Yayınlanma:
Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın “Artık aldatıldım, kandırıldım diyerek sıyrılma vakti değildir. Şimdi hesap vaktidir. Bu hesabı sormak boynumuzun borcudur. 25 Haziran sabahı güneş Ankara için, Türkiye için doğacak” dedi.

1-036.jpg

İYİ Parti Mamak İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Kırıkkaleliler Platformu, Birlik ve Beraberlik tanışma toplantısı Kırıkkalelilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Siyasetten bürokrasiye 7’den 70’e çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıya birlik ve beraberlik vurgusu yapılırken 24 Haziran seçimlerinde İYİ Parti’nin birinci parti çıkması için seçime kısa süre kala İYİ Parti’ye Ankara ve Türkiye’nin her yerinde yaşayan Kırıkkalelilerin destek olup tek ses olacağı belirtildi.

iyi-parti-koray-aydin.jpg

ÜST DÜZEY KATILIM

Düzenlenen birlik ve beraberlik programına İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Adayı Koray Aydın, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Uğurhan Tiryaki, İYİ Parti Mamak İlçe Başkanı Erdal Şanlı, İYİ Parti Ankara Milletvekili adayları, Mesut Özarslan, Kenan Türüdü, Çağlar Ay, Barış Doğan ve İhsan Koçak, İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayları Bülent Şükrü Altınışık, Şevket Özsoy’ın yanı sıra çok sayıda partili ve Kırıkkaleli katıldı.

2-040.jpg

HUZURU YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ

İYİ Parti Genel Başkanı Koray Aydın programda yaptığı konuşmada “ Bu ülkeyi babasının çiftliği gibi yöneten iktidar, tek başına yüzde 50 artı bir oy alamıyor. Müttefiki de yüzde 10 barajını aşamıyor. Dolayısıyla bu ittifak çıkar ittifakıdır. Zamanında bölücü ihanet çeteleri ile çözüm adı altında ittifak yaptılar, ülke kan gölüne döndü. Zamanında FETÖ ile ittifak yaptılar, bu ihanet şebekesinin devletin kılcal damarlarına kadar sızmasına, bütün sınavlarda soruların çalınmasına, hain darbe girişiminin yaşanmasına yol açtılar. Şimdi çıkıp ‘Bu yapının zararlı olduğunu yeni öğrendik, milletimiz bizi affetsin’ diyorlar. Biz İYİ Parti olarak “Yok öyle yağma” diyoruz. Artık aldatıldım, kandırıldım diyerek sıyrılma vakti değildir. Şimdi hesap vaktidir. Bu hesabı sormak boynumuzun borcudur. 25 Haziran sabah güneş Ankara için Türkiye için doğacak. Atatürk diyor ki, 'Yurt sevgisi ona hizmetle ölçülür. Yerlilik ve millilik sözle değil, özle olur. Huzuru yeniden inşa etmeye geliyoruz. Büyük ülke olma, millet olma hedefine mücadele ederek varacağız. İnançla, imanla, halkın desteğiyle güçlükleri aşacağız" diye konuştu.

3-022.jpg

HER SANDIĞI KORUYACAĞIZ

Aydın sözlerine 24 Haziran seçimlerinde sandık güvenliğinden bahsederek “Sandık bekçileri olarak sandık güvenliğinin temin edilmesi için milli irade hırsızların bertaraf edilmesi için adil bir seçim atmosfer inşa edilmesi için adaletin yeniden tesis edilmesi için iyilikten ve doğruluktan ayrılmadan milletimize hizmet yolundan sapmadan endişe ve korku nedir bilmeden görevde olduğumuz her sandığı gece gündüz koruyacağız. Allah’tan başka kimseden korkmayacağız. Son oy kullanılıp son tutanak tutulana kadar son sandık teslim edilene kadar vazife başından ayrılmayacağımızı biliyorum. Huzuru yeniden inşa etmeye geliyoruz. Büyük ülke olma, millet olma hedefine mücadele ederek varacağız. İnançla, imanla, halkın desteğiyle güçlükleri aşacağız. Kronik sorunların çözülmesi için alternatif gereklidir. İYİ Parti o alternatiftir" dedi.

 

KURULAMAZ DEDİKLERİ PARTİMİZ ŞUAN EN GÜÇLÜ PARTİ

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Uğurhan Tiryaki program yaptığı konuşmada “ Az zamanda çok işler yaptık. Olağanüstü şartlarda partimizi bu duruma getirdik. Kurulamaz dedikleri bir araya getirdiğimiz partimiz şuanda Türkiye’nin en genç en dinamik iktidarı halktan hatta iktidarın tek başına sahibi bir parti haline gelmiş bu başarı sizlerindir. Biliyorsunuz çok zor şartlar altında bu günlere geldik. Bugüne kadar karşımıza çıkan bütün engelleri aşarak büyüdük çoğaldık 200 kurucu üyemizle başladığımız teşkilatımız 100 binlere, milyonlara ulaştı. Bu noktada gözünü budaktan sakınmayan cesaretini gizlemeyen mazlumların karşısında duran, bizi bu yola teşvik eden bütün partilerimize kurucularımıza Genel Başkanımız Meral Akşener’e teşekkür ederim. Biz yola çıktığımızda aklımıza bir tane ülkü vardı. Daha İYİ bir Türkiye’de yaşamak istiyorduk. Daha rahat bir ülkede yaşamak istiyorduk. İnsanların birbirine münafık demediği vatan haini demediği bir ülke istiyorduk. Ekonomik özgürlüklerin kazanılmış olduğu güçlü bir Türkiye istiyorduk. Allah nasip etti inşallah Türkiye’yi bu hale getirmek bize nasip oldu. Tünelin ucunda ışık gözükür bizim tünelin ucunda güneş gözüktü inşallah tünelin çıkışında genel başkanımızla el ele 24 Haziran sonrası kutlamalarımızı iktidar kutlamaları olarak yapacağız” dedi.

4-031.jpg

ADINIZ TARİHE ALTIN HARFLERLE YAZILACAK

İYİ Parti Mamak İlçe Başkanı Erdal Şanlı “ İlçe başkanı olduğum zaman benimle beraber olan Mamak’ı Mamak yapan ilçe yönetimi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 24 Haziran seçimlerinde sonra 25 Haziran sabahı güneş Türkiye’nin üzerine doğacak. Hep beraber güneşe bakarak cumhurbaşkanı yaptığımız Meral Akşener Hanımefendiyi selamlayacağız. Tarihte isimsiz kahramanlar vardır. İsimli olanları vardır. Sizleri 25 Haziran gecesi tarihin en güzel yerlerinde adınız altın harflerle yazılacak. Bugün ülkemiz var olma yok olma mücadelesi veriyor. Bugün ülkemiz iyi ile kötünün mücadelesini veriyor. Bugün ülkemiz zulüm edenlerle zulüme uğrayanların mücadelesini veriyor. Bu seçim dünyaya nizam âlim getiren asil Türk milletiyle bu Türk milletine her türlü fitneyi fesatı bölücüyü her türlü ahlaksızlığı adaletsizliği getiren insanların seçimi olup onlar gidecektir. Bu seçim evinde yoksulluklarla evladı üşüdüğü zaman fön makinası verip yan odaya geçip intihar eden Hatça Nine ve Türkiye Cumhuriyeti Devletini dolandıranların cukkalayanların seçimi olacaktır. Bu seçim inşallah iyilerin zaferi ile bitecektir” dedi.

5-009.jpg

6-019.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.