İzin ve irtifak eğitimi başladı

​Ankara Orman Bölge Müdürlüğünce Kızılcahamam İlçesinde Tüm Orman İşletme Müdür Yardımcıları ve birimlerinde görevli İzin ve İrtifak görevlileri ile bir eğitim toplantısı düzenlendi.

İzin ve irtifak eğitimi başladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

​Ankara Orman Bölge Müdürlüğünce Kızılcahamam İlçesinde Tüm Orman İşletme Müdür Yardımcıları ve birimlerinde görevli İzin ve İrtifak görevlileri ile bir eğitim toplantısı düzenlendi. Üç gün sürecek eğitimde izin ve irtifak konularında mevzuatta ki değişiklikler ve 2019 yılı izin ve irtifak gelirleri konusunda Şube Müdürü Hakan Olgun tarafından eğitim verilecek. Kızılcahamam Orman İşletme Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılan eğitimin açılışını, Orman Bölge Müdürü Veysel Kodalak başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcısı İbrahim Acar ve Kızılcahamam Orman İşletme Müdürü Mehmet Pınar gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan Bölge Müdürü Veysel Kodalak, “İzin ve İrtifak Genel Müdürlüğümüzün önemli gelir kalemlerinden birisini oluşturmaktadır. Aynı zamanda izne tabi sahalarımız Orman Bölge Müdürlüğü’müzün görünen yüzünü oluşturmaktadır. 2019 yılında bu anlardan elde edilecek gelirlerin mevzuat çerçevesinde takip edilmesi, sahalarda aşım olup olmadığının da kontrol edilmesi önemlidir. Ben bu eğitimin sizler ve ormancılığımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. Açılışın ardından 3 gün sürecek eğitim başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.