Keçiören’de Kırşehir Kültür Evi açıldı

Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği 8’nci Uluslararası Ramazan Etkinlikleri birbirinden eğlenceli etkinliklerle devam ediyor.

Keçiören’de Kırşehir Kültür Evi açıldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

HABER FOTOĞRAF

AYNUR ÇETİN

Etkinlikler kapsamında Kırşehir Kültür Evi’nin açılışı gerçekleştirildi. Başkan Mustafa Ak açılışta yaptığı konuşmada “Kırşehirli kardeşlerimize de misafir olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği 8. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri kapsamında Kırşehir Kültür Evi’nin açılışı gerçekleştirildi. Sazlı Türkülü açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Keçiören Belediyesi’nin Kalaba Kent Meydanı’nda kurduğu alanda gerçekleştirilen Ramazan etkinlikleri kapsamında Kırşehir Kültür Evi’nin açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

kirsehir-kulturevi3.jpg

AÇILIŞA İLGİ OLDUKÇA YOĞUNDU

Açılışa, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve 22. Dönem Kırşehir Milletvekili Hacı Turan, Elazığ eski Milletvekili Tuncay Şekercioğlu, Kırıkkale eski Milletvekilleri Sadık Avundukluoğlu ve Abdurrahman Ünlü, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan ve Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kırşehir Kültür Evi’nin açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, daha sonra evin içinde bir süre oturarak sohbet etti. Çeşitli ikramlarda bulunulan açılışta, Kırşehir yöresine has söylenen bozlaklara başka Kırşehirliler olmak üzere, çok sayıda vatandaş eşlik etti. Gece’de Başkan Ak ve Gökçınar karşılıklı hediye takdiminde bulundu.

kirsehir-kulturevi4.jpg

KIRŞEHİRLİLERLE BİRLİKTE OLMAKTAN MEMNUNUM

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ramazan’ın manevi atmosferinden bahsederek, birlik ve beraberlik içinde oldukları bu etkinliğin önemine değindi. “Hemşehri derneklerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz, Hemşehri Buluşmalarımızda da Anadolumuzun güzelliklerini, zenginliklerini tanıtıyoruz” diyen Başkan Ak, Kırşehir Kültür Evi’ni açtıklarını belirterek, Kırşehirlilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya da, Kırşehirlilere verdiği destek için Başkan Ak’a teşekkür ederek, “Rabbim birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Bizim için Kırşehir neyse Kerkük de odur” dedi.

kirsehir-kulturevi1.jpg

GÖKÇINAR’DAN BAŞKAN AK’A TEŞEKKÜR

Kısa bir konuşma yapan Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, kendilerine verdikleri destekten ve Keçiören’e verdiği hizmetlerden dolayı Başkan Ak’a teşekkür etti. Vatandaşlar, gece boyunca Kırşehir Kültür Evi’ni ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.