Kırşehir Evi yoğun ilgi görüyor

Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlenen “15. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali” kapsamında Kırşehirli Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen Kırşehir Evi'nin hazırlıkları tamamlandı.

Kırşehir Evi yoğun ilgi görüyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

15. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Kırşehir Evi yoğun katılımla açıldı. Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, “Böylesine güzel ve anlamlı günlerde hemşehrilerimizle birlikteliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini vermekten büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

kirsehir-evi-1.jpg

Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlenen “15. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali” kapsamında Kırşehirli Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen Kırşehir Evi'nin hazırlıkları tamamlandı. 15. Uluslararası Anadolu Kültür ve Sanat Festivali'nin açılışında Kırşehirli Kaşık Ustası Doğan Ünal Kırşehir Evi'nde kaşık oyunu oynayarak ziyaretçilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

kirsehir-evi-4.jpgBİRLİĞİMİZ GÜÇLENİYOR

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlenen "15. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında açılan Kırşehir Evi'ni ziyaret ederek, hemşehriyle bir araya geldi. Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar burada yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi, “Etimesgut’ta düzenli olarak 15 yıldır Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali düzenlenmekte. Bütün Anadolu Kültürleri bu festivalde yer alıyor. Dernekler ve sivil toplum örgütleri böyle güzel ve anlamlı etkinlikler sayesinde birlikteliklerini güçlendiriyorlar. Böylesine geniş çaplı etkinlikte Kırşehirli Dernekler Federasyonu’na yer veren Etimesgut Belediye Başkanı Sayın Enver Demirel’e de çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

EVİMİZİ GÖRMEYE GELİN

Başkan Gökçınar konuşmasının devamında, “Kırşehir Evi’miz 9 Eylül tarihine kadar açık olacak. Başta hemşehrilerimiz olmak üzere bütün Ankaralıları Evi’mizi görmeye gelsinler. 7 Eylül 2018 Cuma akşamı saat 19.00’da “Kırşehirliler Günü’nde tüm hemşehrilerimizi Kırşehir Abdallar Topluluğunu, Folklor ekiplerimizi ve ünlü sanatçı Alişan konserini izlemeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

ÇOK SAYIDA ZİYARET GERÇEKLEŞTİ

Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlenen "15. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali" kapsamın da açılan Kırşehir Evi’ni MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, Cemalettin Dinç ve MHP Etimesgut Belediye Meclis Üyeleri, Etimesgut Belediyesi etiSEM Merkez idari sorumlusu kendisi Kırşehirli olan Oğuz Sulusaray, festival alanında yer alan STK temsilcileri ziyaret etti. Öte yandan Kırşehir Evi’ni ziyaret eden AK Parti Etimesgut İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyelerine bayrak hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.