Kırşehirli başkanlar teras toplantısında

Ankara’daki Kırşehirli STK Başkanları adlı gurubun 2. aylık toplantısı Hava-İş Sendikası Ankara Şube Başkanı Yasin Özer’in ev sahipliğinde gerçekleşti. gerçekleştirilen toplantıya ayın konuğu olarak Çankaya Kaymakamı Kadir Çakır katıldı.

Kırşehirli başkanlar teras toplantısında
Yayınlanma:
Güncelleme:

GÜLTEN KURT

Ankara’daki Kırşehirli STK Başkanları adlı gurubun 2. aylık toplantısı Hava-İş Sendikası Ankara Şube Başkanı Yasin Özer’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Hava İş Sendikası Ankara Şubesi’nin teras katında gerçekleştirilen toplantıya ayın konuğu olarak Çankaya Kaymakamı Kadir Çakır katıldı.

TOPLANTIYA İLGİ BÜYÜK OLDU

Önemli konuların masaya yatırıldığı toplantıda başkanlar fikir alışverişinde bulundu. Toplantı, akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Liman-İş Sendikası Genel Başkanı Önder Avcı, Ankara Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Zafer Sadıkoğlu, Orta Anadolu Sürücüler Federasyon Başkanı Lokman Yıldırım, Demirciler Odası Başkanı Hayrettin Yıldırım, Kuaförler Odası Başkanı Bülent Erdoğan, Torna ve Tesfiyeciler Odası Başkanı Nuri Kılıç, İnternetçiler Odası Başkanı Önder Kaplan, mermerciler Odası Başkan Vekili İbrahim Kaleözü ve Ankara Ticaret Odası Kozmetik Ürünler İmalat ve Satıcıları Meslek Komitesi Başkanı Olgun Aydın katıldı.

LOBİ ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Grubun sekretaryalığını yapan Mehmet Altıparmak, yaptığı açıklamada “Sekretaryalığını yaptığım bu gurubun amacı bu STK’daki yönetim kurulu ve başkan sayısını artırmak için Lobi çalışmalarını yapmaktır. Gurubumuzun hiçbir siyasi çalışma içinde olmaması en büyük özelliği olmasıdır. Kırşehirlilerin hak ettikleri göreve gelmeleri konusunda da çalışmalara rehber olmaktır. Bunu başaracağımıza inanıyor ve siz değerli hemşerilerimizin de görüş ve önerilerini bekliyoruz” diye konuştu. Toplantı akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Ankara’daki Sivil Toplum Kuruluşlarında başkanlık yapan Kırşehirlilerle oluşturulan “Ankara’daki Kırşehirli STK Başkanları” adı verilen gurubun 2. aylık toplantısı gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.