Kırşehirlilerden Nefes Kredisi’ne tam destek

Ankara Ticaret Odası 28. Dönem 6. Olağan Meclis toplantısı önceki gün yapılırken 5 Kırşehirli meclis üyesi bir araya gelerek birlik ve beraberlik örneği verdi.

Kırşehirlilerden Nefes Kredisi’ne tam destek
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Ticaret Odası 28. Dönem 6. Olağan Meclis toplantısı önceki gün yapılırken 5 Kırşehirli meclis üyesi bir araya gelerek birlik ve beraberlik örneği verdi. ATO üyelerine sağlanacak üçüncü Nefes Kredisinin onaylanması için ATO’da düzenlenen toplantıya ATO 51. Akaryakıt Tesisleri Petrol Ve Petrol Ürünleri Meslek Komite Üyesi Hakan Aslan, ATO 58.Oteller ve Konaklama Tesisleri Meslek Komitesi Meclis üyesi Hasan Ardıç, ATO 12.Kozmetik Ürünler Meslek Komitesi Meclis üyesi Olgun Aydın, ATO 39. Lastik Jant Akü Toptan Perakende Meslek Komitesi Meclis Üyesi Önder Baş, 65. Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi Meclis Üyesi Hüseyin Özer olmak üzere 5 Kırşehirli Meclis üyesi ve birçok meclis üyesi katıldı. Üyelerin oybirliğiyle kabul ettiği Nefes Kredisi’ne başvurular yakında başlıyor.

6 AY ÖDEMESİZ 12 AY TAKSİTLİ KREDİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde yürütülen çalışmalar sonucu Nefes Kredisi için Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım Bankası ile anlaşma sağlandığını bildiren Baran, 6 ay anapara ödemesiz, 12 ay eşit taksitle geri ödenebilecek kredinin toplam süresinin 18 ay olacağını bildirdi. Faiz oranının aylık yüzde 1.85 olarak belirlendiğini söyleyen Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Kredi Garanti Fonu tarafından yüzde 85’e varan oranlarda kefalet sağlanacağını kaydetti. “Ankara Ticaret Odası olarak iki yılda üçüncü kez üyelerimizin yanındayız” diyen Baran, iki yılda toplam 3 milyar liralık kredi hacmi oluşturduklarını, 11 bini aşkın ATO üyesinin Nefes Kredisi’nden faydalandığını anlattı.

TELEFON YETERLİ

Krediye başvurmak isteyen ATO üyeleri, ATO merkez ve temsilciliklerinden “KOBİ Destek/Nefes Kredisi Başvurusu için” ibaresi içeren faaliyet belgesi alacak. ATO üyesi, faaliyet belgesi ile Ziraat Bankası, Halk Bankası, Vakıflar Bankası, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası, İş Bankası, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım şubelerine giderek KOBİ Destek/Nefes Kredisi için başvuruda bulunacak. Kredi uygunluğu tespit edilen ATO üyesi, kredisini hemen kullanabilecek. Nefes Kredisi ile ilgili ayrıntılı bilgilere www.atonet.org.tr adresinden, ATO Çağrı Merkezi’nden (444 0 286) ve ATO santralinden (201 81 00) ulaşılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.