Kırşehirspor’da hedef şampiyonluk

Kırşehir Belediyespor hafta sonu Üçüncü Lige yükselme yolunda Nevşehirspor ile çok önemli bir maça çıkıyor. Ankara Osmanlı Stadı’ndı Cumartesi günü saat 15.30’da oynanacak maç için Ankara’daki Kırşehirliler seferberlik ilan etmiş durumda.

Kırşehirspor’da hedef şampiyonluk
Yayınlanma:
Güncelleme:

GÜLFERİ ÖZBEK

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar ve Kırşehirliler Vakfı Başkanı Oğuz Altın bu önemli maç öncesi bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundular. İki başkan Ankara’daki Kırşehirlileri organize ederek takımlarını desteklemek ve takımlarının yanında olduklarını hissettirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Kırşehirlileri maça davet eden Gökçınar ve Altın, Keçiören, Mamak ve Sincan başta olmak üzere şehrin girişlerindeki reklam panolarına, Ankara’da yayın yapan yerel radyolar ve caddelere çok sayıda reklam, ilan ve el broşürü hazırlatarak astılar.

MAÇIN GÜN VE SAATİ DEĞİŞTİ

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup birincisi Nevşehirspor ile 6. Grup birincisi Kırşehir Belediyespor’un 3. Lige terfi müsabakasında aralarında oynayacağı maçın gün ve saati değiştirildi. TFF tarafından daha önce 22 Nisan olarak açıklanan Nevşehirspor-Kırşehir Belediyespor maçı Ankara Valiliği tarafından güvenlik gerekçesiyle 21 Nisan Cumartesi günü saat 15.30’a alındı.

kirsehirspor.jpg

KIRŞEHİR’DEN 5 BİN KİŞİ BEKLENİYOR

Öte yandan TFF tarafından Nevşehirspor-Kırşehir Belediyespor maçının gün ve saatinin değiştirilmesinin ardından Kırşehirliler harekete geçti. Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kırşehir Belediyespor Başkanı olan Veli Şahin, “Bu önemli maçta takımlarını yalnız bırakmamak için Ankara’ya otobüs kaldıracaklarını söyledi. Şahin, takımlarının uzun yıllar sonra Üçüncü Lige çıkmak için büyük bir fırsat yakaladığını ve böylesine önemli bir maçta takımlarını yalnız bırakmak istemeyen Kırşehirliler için 5 bin kişilik otobüs tahsis ettiklerini” söyledi. Şahin, “Nevşehir maçına gitmek isteyen taraftarların Cumartesi günü saat 10’da Ahi Stadı’nda hazır bulunmalarını” istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.