Kolon Kanseri Farkındalık Sempozyumu düzenlenecek

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından 7 Mart 2018 tarihinde İbni Sina Araştırma ve Uygulama Hastahanesi, Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda kolon kanserine farkındalık yaratmak amacı ile “Kolon Kanseri Farkındalık Sempozyumu” düzenlenecek.

Kolon Kanseri Farkındalık Sempozyumu düzenlenecek
Yayınlanma:
Güncelleme:

GÜLFERİ ÖZBEK

Düzenlenecek programın içeriği şu şekilde: 7 Mart 2018 tarihinde düzenlenecek program, saat 09.30’da başlayacak. Uzm. Hem. Tekmile Köse, Prof. Dr. A. Nezih Erverdi ve Prof. Dr. Ayşe A. Küçükdeveci’nin yapacağı açılış konuşmaları ile start verecek.

Programda ayrıca, Bülent Civelek ve Feti Günçer’in Müzik Dinletisi. Kolaylaştırıcı Prof. Dr. S.Cihan Bumin ve Konuşmacılığını Prof. Dr. İ. Ethem Geçin’in yapacağı Kolon Kanserinde Farkındalık yaratın Konferansı ile devam edecek.  Kolon Kanserleri Paneline Kolaylaştırıcı Prof. Dr. A. Nezih Erverdi, Uzm. Hem. Aynur Fidangül, Kolon Kanseri erken tanı ve evreleme- Prof. Dr. Prof. Dr. M. Ayhan Kuzu, Kolorektal Kanser Tarama Kuralları-Toplum Taraması- Doç. Dr. A. Serdar Karaca, Risk Faktörlerinizi Bilin Yaşam Tarzı Değişikliği Yapın-Prof. Dr. Bülent Erkek, Tedavi Süreci ve Kolon Cerrahisinde Yeni Teknoloji- Doç. Dr. Cihangir Akyol konuşmacı olacak.

Kolon Kanserlerinin Tedavisi ve Yaşam konulu paneline Kolaylaştırıcı Prof. Dr. Bülent Erkek, Uzm. Hem. Tekmile Köse olurken konuşmacılar da Kolon Kanseri Kemoterapi Sürecinde Yaşam- Prof. Dr. Güngör Utkan, Kolostomi Bakımında Yenilikler- Hem. Durucan Aydın, Kötücül Hastalıkta Psikiyatrik Yaklaşım- Prof. Dr. Hakan Kumbasar, Stoma ile Yaşam Arif Goriça/ Yusuf Seğmen konuşmacı olarak katılacak. Medyada Farkındalık Yaratmak adlı konferansta Kolaylaştırıcılığı Doç. Dr. Cihangir Akyol yaparken Konuşmacı da Esra Öz olacak.

2-kolon-kanseri-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.