Kredi ve Sigorta Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

İş Geliştirme Eğitimlerinin altıncısı “Türk Eximbank, Kredi ve Sigorta Programları Tanıtım Toplantısı” gerçekleştirildi.

Kredi ve Sigorta Bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda Hacettepe Teknokent A.Ş.’nin 2018 yılı içerisinde başlatmış olduğu İş Geliştirme Eğitimlerinin altıncısı “Türk Eximbank, Kredi ve Sigorta Programları Tanıtım Toplantısı” gerçekleştirildi.

Bilgilendirme toplantısı Türk EximBank Ankara Bölge Müdürlüğü Krediler Uzmanı Arzu Çetintürk’ün “Türk Eximbank İhracatın Finansmanı” sunumu ile başlamış olup, Türk Eximbank’ın ihracatı artırıcı girişimler için verdiği kredilerle devam etmiştir. Çetintürk, Kısa Vadeli Krediler, Orta-Uzun Vadeli Krediler ve Döviz Kazandırıcı Hizmetler Kapsamındaki Krediler üzerinde durmuştur.

hacettepe1.jpg

Tanıtım toplantısının ikinci bölümünde ise Türk EximBank Ankara Bölge Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Selin Çalışkan tarafından “İhracatta Kredi Sigortası” ele alınırken, “İhracatta Kredi Sigortasının Fonksiyonları” üzerinde durulmuştur. Çalışkan, Kısa Vadeli İhracat Kredi Sigortası ile Orta ve Uzun Vadeli İhracat Kredi Sigortası hakkında da bilgi vermiştir. Bilgilendirme toplantısı soru ve cevap kısmı ile de son buldu.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.