Kurtboğazı’nda çevre temizliği

Sincan Amatör Olta Balıkçıları ve Kara Avcıları Derneği Balıkçıları (SİNABDER) Kurtboğazı Barajında buluşarak hem baraj etrafındaki plastik, çam şişe ve piknikçilerin bıraktığı çöpleri topladılar hem de piknik yaparak keyifli bir gün geçirdiler.

Kurtboğazı’nda çevre temizliği
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sincan Amatör Olta Balıkçıları ve Kara Avcıları Derneği Balıkçıları (SİNABDER) Kurtboğazı Barajında buluşarak hem baraj etrafındaki plastik, çam şişe ve piknikçilerin bıraktığı çöpleri topladılar hem de piknik yaparak keyifli bir gün geçirdiler. Gün boyunca yapılan temizlik sonrası yorgun düşen dernek üyeleri piknik yaparak gönüllerince eğlendiler.

ÇEVREYE DUYARLI OLALIM

SİNABDER Dernek Başkanı Niyazi Gerikalan etkinlikte şunları söyledi, “Dernek olarak bizler sadece balık tutmak için bir araya gelmiyoruz, aynı zamanda çevreci bir derneğiz ve dönem dönem dernek üyeleriyle buluşarak yabani hayvanlara yiyecek bırakıyoruz. Göl baraj kenarlarına bırakılan plastik, çam şişeleri piknikçilerin bıraktığı çöpleri toplayarak gelecek nesiller için daha temiz bir çevre bırakmaya çalışıyoruz. Çevremizi temiz tutmak hepimizin görevi, bizde bu amaçla zaman zaman dernek olarak üyelerimizle birlikte böylesine anlamlı etkinlikler düzenliyoruz. Dernek olarak davetimize icabet eden çevre aşığı üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

sinabderl.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.