Kutoğlu: Ankara’da da moda haftası olmalı

Modanın prensi olarak anılan Atıl Kutoğlu, ANKAmall’da modaseverlerle bir araya geldi

Kutoğlu: Ankara’da da moda haftası olmalı
Yayınlanma:
Güncelleme:

HABER GÜLAY ERTUNÇ

Modanın prensi olarak anılan Atıl Kutoğlu, ANKAmall’da modaseverlerle bir araya geldi, Türkiye’de ve dünyada moda konuşuldu. ANKAmall sağlık, moda ve müzik söyleşileri hız kesmeden devam ederken bu kez Atıl Kutoğlu Ankaralılarla bir araya geldi. Modaya dair her şeyin konuşulduğu söyleşide Kutoğlu, yeni kreasyon çalışmaları hakkında bilgi verirken dünyanın önemli moda merkezlerini de anlattı.

MODANIN GENÇ PRENSİ

Hollywood starlarını, top modellerini ve dünya jet sosyetesinin önemli isimlerini giydiren Atıl Kutoğlu, çizgilerinde Türk motiflerinden esinlendiğinin altını çizerek şunları anlattı, “Zengin bir kültür mozaiğimiz var. Bunu tekstile aktarmak çok yakışıyor. Çizgilerimde Türk motiflerinden esinleniyorum. Egzotik, farklı, Türk motiflerinin yansıtıldığı çizgim dünyada çok beğenildi. 9 yıldır New York Moda Haftası’na katılıyorum ve en iyi şekilde ülkemizin tanıtımını da yapmaya çalışıyorum. Viyana’da açtığımız butiklerimizde de bizi uzun yıllardır takip eden Avusturyalı ve Avrupalı modaseverlere yeni mekânlarda koleksiyonumuzu A’dan Z’ye sunuyoruz” dedi.

BAŞKENT’TE DE MODA HAFTASI OLMALI

Kutoğlu, Türkiye’de modanın gelişiminden de bahsederek İstanbul Moda Haftasını çok önemli bulduğunu ifade etti ve mutlaka Ankara’nın da böyle organizasyonlara ihtiyacı olduğunu söyledi. Ankara’yı çok sevdiğini anlatan Kutoğlu, “Ankara’ya gelmek beni çok mutlu etti. ANKAmall’da, Anadolu’nun en büyük alışveriş merkezinde gördüklerim beni çok etkiledi. Ankara, önemli markalara da ev sahipliği yapıyor. Kesinlikle burada da moda haftası gibi etkinlikler yapılmalı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.