MEYAD’dan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e ziyaret

Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD) mobbingle mücadele kapsamında çeşitli kurum ve kuruluşlara olan ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

MEYAD’dan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e ziyaret
Yayınlanma:
Güncelleme:

GÜLFERİ ÖZBEK

MEYAD Başkanı İsmail Akgün yönetim kurulu üyeleri Genel Sekreter Mustafa Doğan ve Hasan Kaya ile birlikte Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bakan Akgül’e bilgi verdi. Ziyarette Başkan İsmail Akgün, “Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün güler yüzlü ve mütevazi bir başkan olarak hizmet etmesi takdirlere şayandır” ifadelerini kullandı.

KİTABINI HEDİYE ETTİ

Ziyaret anısına MEYAD Başkanı İsmail Akgün “Çalışma Hayatının Vebası Mobbing” kitabını takdim ederek dernek hakkında bilgiler verdi. Eğitim, danışmanlık ve yayın konusunda işbirliği konuları üzerinde duruldu. Özellikle MEYAD ve İstanbul Üniversitesi paydaşlığında düzenlenmesi planlanan “1. Uluslararası Çalışma İlişkileri ve Mobbing Kongresi” ile ilgili bilgiler verilerek destek talebinde bulunuldu.

YARARLI HİZMET YAPIYORSUNUZ

Ziyarete konuşan Başkan Mesut Akgül’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadelere ver yerdi, “Dernek olarak devlet ve millet için çok yararlı çalışmalar yapıldığını memnuniyetle öğrendim. Bu çalışmalar büyük anlam ve önem anlam içeriyor. Düzenleyeceğiniz uluslararası kongre ile ilgili imkânlarımız dâhilinde memnuniyetle destek vereceklerini söyleyerek çalışmalarda başarılar” diledi. Ziyaret Başkan Akgül’ün odasında çekilen hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.