Mobilya’nın üstatları Siteler ’de buluşuyor

Katma değerli ürünleriyle sektörünün lideri olan SAMET, yeni nesil ürünlerini iş ortakları ve kullanıcıları ile buluşturacak Türkiye tanıtım turuna çıkıyor.

Mobilya’nın üstatları Siteler ’de buluşuyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

“SAMET Masters Club - Mobilyanın Üstatları Buluşuyor” etkinliği ile yeni nesil ürünlerini Ankara’da tanıtacak. Türkiye’de lider, dünyanın sayılı mobilya aksesuar markalarından biri olan SAMET, yeni nesil ürünlerini Ankara’da tüm iş ortakları ve kullanıcıları ile buluşturuyor.

Katma değerli ürünleriyle sektörünün lideri olan SAMET, yeni nesil ürünlerini iş ortakları ve kullanıcıları ile buluşturacak Türkiye tanıtım turuna çıkıyor. SAMET Masters Club – Mobilyanın Üstatları Buluşuyor isimli proje kapsamında 5 ay boyunca 48 ilde 56 noktayı ziyaret edecek SAMET tırı, 2-3 Ağustos’ta Ankara’da olacak. Tanıtım turunda yer alacak ürünler arasında çekmece rayları kategorisinde lansman ürünü SO Class Teleskopik Ray Sistemleri başta olmak üzere, SmartSlide kısmi ve tam açılım ürünleri, Smartflow ve Alphabox yeni nesil çekmece sistemleri, menteşe ürün kategorisinde Master ve Invo frenli menteşe çözümleri, D-Lite Lift menteşesiz kalkar kapak sistemleri ile sürme kapak sistemleri bulunuyor. SAMET’in fonksiyonelliği sofistike tasarım ile buluşturduğu ürünlerini iş ortaklarının ve üreticilerinin yanı sıra evde kendi mobilyasını yapan son kullanıcılara da tanıtım yapacağı aktivite kapsamında, ürünler hakkında eğitim verilen atölyeler düzenlenecek. Atölyeler sonunda gerçekleştirilecek yarışmayı kazananlara çeşitli ödüller verilirken, aktivite alanını ziyaret edenler de birbirinden güzel sürprizlerle karşılaşacak. Ayrıca SAMET üretim tesisleri, özel bir simülasyonla etkinlik alanında ziyaretçilere tanıtılacak. SAMET’in tanıtım aktivitesi 2-3 Ağustos tarihlerinde Ankara Siteler Sanayi Sitesinde düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.