Moloz yığını tehlike saçıyor

Başkentgazın geçmişte abone merkezi olarak kullandığı eski binası geçen yıl boşaltıldıktan sonra Nisan 2018 de de yıkılmıştı.

Moloz yığını tehlike saçıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başkentgazın geçmişte abone merkezi olarak kullandığı eski binası geçen yıl boşaltıldıktan sonra Nisan 2018 de de yıkılmıştı. Yıkımının üzerinden 3 ay geçmesine rağmen molozlar hala kaldırılmış değil. Bu durumu gören ve tepki gösteren vatandaşlar bu çirkin görüntünün ortadan kaldırılmasını istiyor.

Sıhhiye Toros Sokakta bulunan ve yıllarca Ankaralıların gaz abonelikleri ile ilgili işlemlerini gerçekleştirdikleri bina 2007 yılında Ankara’da doğalgaz dağıtımının özelleştirilerek Başkentgaz’a devredilmesinden sonra yaklaşık 10 yıl süreyle kullanılmıştı.2018 Nisan ayında yıkılan bina hala şehrin ortasında bir moloz yığını olarak duruyor.

baskentgaz1.jpg

Bu durumdan öncelikle çevrede bulunan esnaf ve burada yaşayan vatandaşlar şikayetçi. Ortada kalan moloz yığınının çirkin bir görüntü oluşturduğunu ve hem kendileri hem de çocukları için tehlike arz ettiğini ifade ettiler. Mahalle sakinleri çocuklarının oyun oynarken zaman zaman buraya gittiklerini ve molozların içinde bulunan cam kırıkları ve çeşitli tehlikeli maddelerin olması nedeniyle tedirgin ve endişeli olduklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.