Orhan: Sağlıklı yaşam için olumlu düşünün

Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği tarafından düzenlenen “Sağlıklı Yaşam İçin Olumlu Düşünme” seminerinde konuşan Psikolog Benazir Orhan, “Olumlu düşüncenin bireysel açıdan sağlığımızı korumaya yardımcı bir kalkan olduğunu” belirtti.

Orhan: Sağlıklı yaşam için olumlu düşünün
Yayınlanma:
Güncelleme:

GÜLFERİ ÖZBEK

Mobbing Eğitim Yardım Araştırma Derneği (MEYAD), çalışma hayatına katkı için ücretsiz ve genel katılıma açık, eğitim ve bilinçlendirme faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. MEYAD çatısı altında kurulan MEYAD AKADEMİ koordinatörlüğünde çalışma hayatına katkı sağlayacak ve tüm çalışanlarımızı ilgilendirecek 30 konu başlığı belirlendi ve bu konu başlıkları ile ilgili konusunda uzman üye ve kişilerle iletişime geçildi. 

meyad-toplantisi-111.jpg

POZİTİF DÜŞÜNMEK SAĞLIK DEMEKTİR

Bu kapsamda sekizinci kez düzenlenen programda MEYAD üyesi olan Benazir Orhan tarafından “Sağlıklı Yaşam İçin Olumlu Düşünme” eğitimi verildi. Psikolog Benazir Orhan, katılımcılara verdiği eğitimde bilimsel olarak kabul görmüş literatür ve kaynaklar çerçevesinde sağlık ve düşünce, olumlu düşünmek, pozitif düşünmenin teknikleri, beden ve ruh sağlığı açısından stres, pozitif düşünmenin beden ve ruh sağlığına etkileri, olumlu düşünceler ve insan ilişkileri ana başlıklarından çok doyurucu ve keyifli bir sunum yaparak, olumlu düşünme konusunda sağlam bir altyapıya sahip olduğumuzu ve bunu avantaja çevirmemiz gerektiğini vurguladı.

TÜM KESİMLERE ULAŞILMALIDIR

Olumlu düşüncenin bireysel açıdan sağlığımızı korumaya yardımcı bir kalkan olduğunu belirten Orhan, kelebek etkisi ile bu düşüncenin toplumun tüm kesimlerine ulaşılması gerektiğini belirtti. Orhan sunumun bitiminde, olumlu düşünce eğitimine yoğun katılımdan çok mutlu olduğunu, MEYAD Yönetimi ve ailesinin bir üyesi olarak çok nitelikli ve fedakar bir yapı ile ülkemize hizmet etmeye gayret ettiklerini söyledi. MEYAD olarak büyük işler başarıldığını, eğitimden ve alınan olumlu geri dönüşlerden büyük keyif aldığını, yaşamın sırrını keşfetmenin yolunun çok çalışmak olduğunu ifade etti.

meyad-toplantisi-11.jpg

STK’LAR GÖNÜLÜLÜK ESASIYLA ÇALIŞIRLAR

Programa katılan MEYAD Başkanı İsmail Akgün de yaptığı açıklamada, Benazir Orhan’a yaptığı güzel sunum için, katılımcılara da ilgileri için teşekkürlerini belirterek, STK’ların gönüllülük esasıyla işleyen oluşumlar olduğunu söyledi. MEYAD ailesi olarak diğer STK’lar, üniversiteler, sendikalar, kamu kurumları vb. ile yürütülen faaliyet ve projelerden bahsederek, çalışma hayatının iyileşmesi ve Mobbing ile mücadele konusunda hizmet etmeye devam edeceklerini” sözlerine ekledi. Bu güzel organizasyon daha sonra konukların hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.