Osmanlıspor 3 puan istiyor

Osmanlıspor, Spor Toto 1. Lig’in 2. haftasında bu akşam Osmanlı Stadı’nda saat 19.15’te Giresunspor’u ağırlayacak olan Ankara temsilcisi Osmanlıspor hazırlıklarını tamamlayarak kampa girip maç saatini beklemeye başladı.

Osmanlıspor 3 puan istiyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Osmanlıspor, Spor Toto 1. Lig’in 2. haftasında bu akşam Osmanlı Stadı’nda saat 19.15’te Giresunspor’u ağırlayacak olan Ankara temsilcisi Osmanlıspor hazırlıklarını tamamlayarak kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Mor sarılılar Ligin ilk haftasında deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya gelmiş ve sahadan 1-0 mağlubiyet ile ayrılmıştı. Giresunspor takımı ise kendi sahasında Eskişehirspor ile karşılaşmış ve sahadan 3-1 galibiyetle ayrılmıştı. İki takım arasında oynanacak mücadele beIN Sports Max 1’den yayınlanacak. beIN Sports Max 1, Digiturk 81. Kanaldan izlenebilecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Osmanlıspor, Spor Toto 1. Lig’in 2. haftasında bu akşam sahasında Giresunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını yaptığı son antrenmanla tamamladı. Batıkent Tesisleri’nde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki son antrenmanın taktik ağırlıklı geçti. Antrenmana tedavileri devam eden Numan Çürüksu, Engin Bekdemir, Hasan Kılıç ve Sokol Cikalleshi’nin katılmadığı ve bu oyuncuların fizyoterapist eşliğinde bireysel antrenman yaptı. Antrenmanın son bölümünde Giresunspor maçının taktiğini çalışan futbolcuların hırsı ve istekli olması yüzleri güldürdü.

MAÇIN HAKEMİ TUGAY KAAN NUMANOĞLU

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu 2018-2019 Spor Toto Birinci Ligde sezonunun ikinci hafta maçlarını yönetecek hakemlerini açıkladı. Bu akşam saat 19.15’te Osmanlı Stadı’nda Osmanlıspor ile Giresunspor arasında oynanacak mücadeleyi Tugay Kaan Numanoğlu’nun yöneteceğini açıkladı. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan ve Deniz Caner Özaral yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Yiğit Arslan olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.