Oya Akın Yıldız Koleji’nin miniklerinden tiyatro şenliği

Oya Akın Yıldız Okulları Oran ve Portakal Çiçeği anasınıfı öğrencileri, Pembe Kurbağa Çocuk Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen “Şeker Çocukların Düşleri” adlı tiyatro oyununu büyük bir beğeni ile izledi.

Oya Akın Yıldız Koleji’nin miniklerinden tiyatro şenliği
Yayınlanma:
Güncelleme:

Oya Akın Yıldız Okulları Oran ve Portakal Çiçeği anasınıfı öğrencileri, Pembe Kurbağa Çocuk Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen “Şeker Çocukların Düşleri” adlı tiyatro oyununu büyük bir beğeni ile izledi. Oya Akın Yıldız Okulları Konferans salonlarında sahnelenen “Şeker Çocukların Düşleri” adlı tiyatro oyunda masal kahramanları hayal kurmanın güzelliklerini ve önemini anlattı. Çocukların da interaktif rol aldığı oyunda öğrencilere hayallerinin neler olduğu soruldu ve bunları gerçekleştirmek için neler yapılabileceği canlandırıldı.

oya-akin-22.jpg

Oya Akın Yıldız Oran Okulları Müdürü Şenay Özgün, “Sosyal ve kültürel faaliyetler okulumuzun ve eğitimimizin ayrılmaz bir parçasıdır. Sanatsal faaliyetlerin, eğitime ve yaşamımıza yansıyan olumlu etkileri yadsınamaz bir gerçektir. Eğitim-öğretim sürecimizde bu düşüncelerden yola çıkılarak davetlimiz olan Pembe Kurbağa Çocuk Tiyatrosu oyuncularına ve yönetmeni Ali Nihat Yavşan’a teşekkür ediyorum” dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.