Park MOZAİK sakinleri İlk Bahar Şenliği’nde buluştu

Gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK ilk Bahar Şenliği’ni ikinci ilkbaharında gerçekleştirdi.

Park MOZAİK sakinleri İlk Bahar Şenliği’nde buluştu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park MOZAİK ilk Bahar Şenliği’ni ikinci ilkbaharında gerçekleştirdi. Ankara Yaşamkent’te TEPE ve MESA gücüyle fark yaratan konut projesi Park MOZAİK’te yaşam tüm güzelliğiyle sürüyor. Park MOZAİK’teki ikinci ilkbaharlarının keyfini doyasıya yaşayan Park MOZAİK sakinleri, baharı tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte ilkini gerçekleştirdikleri Bahar Şenliği ile karşıladı.

Park MOZAİK’teki bahar ile hayat bulan göz alıcı yeşil çimlerin üstünde gerçekleştirilen Bahar Şenliği’nde hem çocuklar hem de büyükler doyasıya eğlendi. Çocuklara özel bir festival havasında gerçekleştirilen şenlikte çocuklar en çok şişme oyuncağa ilgi gösterdi. İstedikleri şekilli balonların sahibi olan çocukların şenlikte bir diğer ilgi noktası yüz boyama oldu. Ilık bahar havasında baharın gelişinin şenlikle kutlandığı Park Mozaik’te çocuklar eğlenirken, yetişkinler de şenlik boyunca keyifli sohbetlerin ve kendilerine sunulan lezzetli tatların tadını çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.