Podium Ankara 3. yaşını kutluyor

Podium Ankara Alışveriş Merkezi 3. Yaş Doğumgünü’nü 27-28-29 Ekim tarihlerinde kazandıran “Çarkıfelek Kampanyası” ile kutlayacak

Podium Ankara 3. yaşını kutluyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Podium Ankara Alışveriş Merkezi 3. Yaş Doğumgünü’nü 27-28-29 Ekim tarihlerinde kazandıran “Çarkıfelek Kampanyası”, çocukların sevdiği çizgi karakter “Maşa ve Koca Ayı” özel gösterimleri, 28 Ekim’de Doğum günü partisine özel Türkiye’de ilk Ankara’da ziyaretçilerle birebir buluşacak “Ünlü Kafalar”, büyük sirk korteji ve doğum günü özel bandosu ile sürpriz hediyeler Podium Ankara misafirleri için hazırlandı. Üstelik 29 Ekim günü Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Seğmenler Özel Dans Gösterisi ile Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı Bandosu Cumhuriyet Konseri gerçekleştiriliyor olacak.

MUHTEŞEM HEDİYELER

Hazırlanan birbirinden güzel hediyelerle 27-28-29 Ekim tarihlerinde tek seferde 200 TL alışveriş yapan ziyaretçi anında hediye çarkıfeleğini çevirerek, gram altından elektrik süpürgesine, kişisel bakım setinden, gift card’a birbirinden güzel hediyelerin anında sahibi olacak. Siz de Podium Ankara danışma ve kampanya noktasına alışverişinizle gelin, kazanın! Podium Ankara Alışveriş Merkezi 3. Yaşında sevilen karakter Maşa ile Koca Ayı özel gösterimine ev sahipliği yapıyor.27-28-29 Ekim tarihlerinde kurulan özel alanında her gün saat 14:00-16:00 ve 18:00 seansları ile minik sevenleriyle bir araya geliyor. Üstelik 28 Ekim saat 15:00’te gerçekleşecek doğum günü pastası, Maşa ve Koca Ayı ile birlikte sahnede kesiliyor olacak.

ÜNLÜ KAFALAR GELİYOR

Türkiye’de ilk defa “Ünlü Kafalar” Podium Ankara 3. Yaş doğum günü kutlamalarına geliyor. Sevilen sanatçıların tiplemeleri Adile Naşit, Kemal Sunal, Barış Manço ve Einstein kafalar eğlenceli fotoğraf çekimleri ile Podium’da 27-28-29 Ekim tarihlerinde saat 14:00-17:00 arasında her an karşınıza çıkabilir. Büyük sirk kortejinin ve doğum günü özel bandosunu da 3 gün boyunca gösterimleri büyüleyecek. Sürpriz hediyelerle taçlandırılacak doğum günü partisinde, doğum günü pastası Podium Ankara ziyaretçilerine ikram edilecek. 29 Ekim’e özel program akışında ise saat 16:00’de Seğmenler Dans Ekibi sahne alırken, Türk Hava Kuvvetleri Bandosu saat 19:00’da bu özel bayramı muhteşem konseri ile Podium ziyaretçileri ile birlikte kutlayacak. Siz de bu büyüleyici, dolu dolu programa katılın Podium Ankara Alışveriş Merkezi’nin 3. Yaşını birlikte kutlayın. Bütün Ankaralılar hazırlanan, kampanya ve etkinlik dolu programa davetli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.