“Rıza Nerede?” Ankara’ya ulaştı

“Rıza Nerede?” projesi kapsamında, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Van'dan iyilik peşinde koşmaya başlayan Rıza Martaş, Ankara'da...

“Rıza Nerede?” Ankara’ya ulaştı
Yayınlanma:
Güncelleme:

“Rıza Nerede?” projesi kapsamında, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Van'dan iyilik peşinde koşmaya başlayan Rıza Martaş, kat edeceği 1830 km’den sonra, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda İzmir'e ulaşmayı planlıyor. Bu yolculuğunda her sivil toplum kuruluşu için 1 gününü ayıran Rıza Martaş, 13 Ekim 2018 tarihinde Ankara’da TEGV Semahat-Dr. Nüsret Arsel Eğitim Parkı’nda TEGV’li çocuklarla buluştu ve bu buluşmada eğitim gönüllüsü Ahmet Uysal da Rıza Martaş’a eşlik etti.

riza-nerede-31.jpg

YOLCULUĞU İZMER’DE TAMAMLAYACAĞIM

Ankara’nın başkent oluşunun 95. Yıldönümünde Ankara’da TEGV’li çocuklarla bir araya gelen Rıza Martaş “Sivil Toplum Kuruluşları ile tanışmam 30 yaşımdan sonra oldu ve bu günden sonra ben ne yapabilirim diye hayal kurmaya başladım. Araştırma yaparken karşıma, TEGV yararına Türkiye’yi boydan boya koşan Ahmet Uysal çıktı ve kendisiyle hemen iletişime geçtim. Ahmet Uysal bana her konuda çok yardımcı oldu, ben de Adım Adım projesi bünyesindeki sivil toplum kuruluşları ile ilgili farkındalığı artırmak amacıyla, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Van’dan başladığım yolculuğumu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda İzmir’de tamamlamayı amaçlıyorum. Yolculuğumun bir durağı olan Ankara’ya geldiğimde önce Anıtkabir’de Ata’mızı ziyaret ettim, daha fazla heyecanlanamam herhalde dediğim anda Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na geldim ve bu kadar büyük bir coşkuyla karşılanacağımı tahmin bile edemezdim. Herkese çok teşekkür ederim” dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.