Rizespor hazırlığı başladı

MKE Ankaragücü, Cuma günü Ankara 19 Mayıs Stadı’nda saat 18.00’da Çaykur Rizespor karşısında üç puan mücadelesi verecek.

Rizespor hazırlığı başladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

TFF 1. Lig'in 21. hafta maçında deplasmanda Balıkesirspor'u 3-1 yenerek dört hafta sonra üç puanla tanışıp ligde ikinci sıraya yükselen MKE Ankaragücü, Cuma günü Ankara 19 Mayıs Stadı’nda saat 18.00’da Çaykur Rizespor karşısında üç puan mücadelesi verecek. Sarı lacivertliler ligde zirve mücadelesi veren rakibi karşısında üç puan parolası ile çıkacağı maçın hazırlıklarına Beştepe Tesisleri’nde yaptığı tek antrenmanla başladı.

KIRAN KIRANA MAÇ

Isınma koşusu ile başlayan günün tek antrenmanı daha sonra tempolu koşu ile devam etti. Dar alanda top kapma oyunu ile süren antrenman daha sonra yarı sahadaki çift kale maçla devam etti. Çift kale maçta bütün futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik direktör İsmail Kartal’ın yüzünü güldürdü. Sarı lacivertlileri kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.

KARTAL ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ

Ankaragücü’nde Cuma akşamı karşı karşıya geleceği Çaykur Rizespor maçının hazırlıkları bütün hızıyla sürerken antrenmanlarda zaman zaman neşeli anlarda yaşanıyor. Takımın antrenmanı sırasında ayağına gelen topu alan teknik direktör İsmail Kartal sarı lacivertli takımın kalecilerine attığı şutlarıyla zor anlar yaşattı. Futbolcularının yakından takip ettiği şut çalışmasında İsmail Kartal sanki futbolu bırakmamış eski günlerdeki gibi dedirtti.

 Haber Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.