Sağlık Hukukuna Bütüncül Yaklaşım Eğitimi

Ankara Kalkınma Ajansı ve 29 Mayıs Devlet Hastanesi arasında “Sağlık Çalışanları ve Hasta Yönünden Sağlık Hukukuna Bütüncül Yaklaşım Eğitimi” projesi için Ajans binasında imzalar atıldı.

Sağlık Hukukuna Bütüncül Yaklaşım Eğitimi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankara Kalkınma Ajansı ve 29 Mayıs Devlet Hastanesi arasında “Sağlık Çalışanları ve Hasta Yönünden Sağlık Hukukuna Bütüncül Yaklaşım Eğitimi” projesi için Ajans binasında imzalar atıldı. İmzalanan proje ile 29 Mayıs Devlet Hastanesi’nin özellikle acil servis, cerrahi klinikler, girişimsel işlemlerde görev yapan doktor, hemşire, ebe, laboratuvar, radyoloji, anestezi teknisyeni, hasta hakları ve çalışan hakları sorumluları ile soruşturmada görev alan diğer sağlık personeline sağlık hukuku ileri eğitim sertifika programı danışmanlık hizmeti verilmesi amaçlanıyor.

Proje ile ayrıca hastane personeline yönelik, sağlık hizmet sunumunda hasta ve sağlık çalışanlarının güvenliği ile memnuniyetinin artırılması ve erişilebilir, nitelikli, maliyet etkin ve sürdürülebilir, bütüncül ve insan odaklı sağlık hizmet sunumu sağlanması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.