Sahipsiz atıl araçlar tinerci mekanı oldu

Keçiören Pınarbaşı Mahallesi, yol kenarına park etmiş atıl sahipsiz araçlar, mahalleliyi sokağa döktü.

Sahipsiz atıl araçlar tinerci mekanı oldu
Yayınlanma:
Güncelleme:

HABER FOTOĞRAF

GÜLTEN KURT

Elinde dövizlerle sokağa çıkan mahalle sakinleri durumu protesto etti. Keçiören’de bulunan Atatürk Çocuk Yuvası’nın bahçe duvarına bitişik Bakırcı Sokak, adeta atıl sahipsiz araçların otoparkına döndü. Çoğu minibüs ve otobüs olan ve uzun zamandır oldukları yerden hiç hareket ettirilmeyen araçlar, tinercilerin meskeni haline geldi. Araçların çoğunun camı kırık. İçine giren veya kuytusuna sığınan tinerciler, çevre için büyük tedirginlik yaratıyor. Mahalle sakinleri, defalarca başvurmalarına rağmen bir sonuç alamamaktan dert yanıyor.

ELLERİNDE DÖVİZLERLE PROTESTO

Sonunda sabrı taşan mahalle sakinleri ellerinde dövizlerle araçların başında protesto gösterisi yaptı. “Pınarbaşı Mahallesi Şikayetçi”, “Bu araçlar Kaldırılsın”, Mahalleye Kötü Örnek Oluyor”  yazılı dövizlerle protesto gerçekleştiren mahalle sakinleri, yetkililerin duyarsızlığından şikayetçi. Özellikle akşam ve vakitlerinde tinercilerin, uyuşturucu kullananların işgal ettiği kaldırımlardan vatandaşlar geçmekten korkuyor. Geç saatlerde işlerinden dönen bayanlar evlerine girene kadar adeta kabus yaşıyor.

BİR TÜRLÜ SONUÇ ALINAMADI

Vatandaşların protesto gösterisi sırasında açıklama yapan Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Bünyamin Gülümser, “Atıl durumda olan bu araçlar komşularımızı bıktırmış durumda. Camları kırık tinercilerin sorhoşların vs. mekanı haline geldi. Korku saçıyor, bu araçların buradan kaldırılmasını istiyoruz. Önceden ilgili kurumlara bildirdim; fakat sonuç alamadık. Bu konuda yetkililerden çözüm bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.