Şampiyon Türk Telekom

CVL Ankara 2018 sezonu finalinde iki Ankara takımı TAI ile Türk Telekom karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi 3-2 kazanan Türk Telekom sezonu şampiyon olarak tamamladı.

Şampiyon Türk Telekom
Yayınlanma:
Güncelleme:

Şirketler Ligi’nde voleybol heyecanı sona erdi. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleler nefes kesti. CVL Ankara 2018 sezonu finalinde iki Ankara takımı TAI ile Türk Telekom karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi 3-2 kazanan Türk Telekom sezonu şampiyon olarak tamamladı.

ALTI HAFTA SÜRDÜ

CVL Ankara 2018 Sezonunda 6 hafta süren mücadele, TAI ile Türk Telekom arasında oynanan final maçıyla noktalandı. Rakibi TAI’yi 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada 3-2 yenen Türk Telekom şampiyon oldu. Büyük çekişmeye sahne olan ilk setin sonunda hata yapmayan Türk Telekom bu seti 26-24 alarak 1-0 öne geçti. Çekişmenin ve heyecanın doruğa ulaştığı ikinci setin son bölümlerinde daha az hata yapan Türk Telekom bu seti de 28-26 alarak 2-0 öne geçti.

TELEKEM GERİ DÖNDÜ

2-0 geriye düşen TAI üçüncü ve dördüncü sette bütün varını yoğunu ortaya koyarak çıktığı parkeden üçüncü seti 27-25 alarak durumu 2-1’e getirdi. Dördüncü sette oyundaki üstünlüğünü rakibine kabul ettiren TAI bu seti rahat bir oyunun ardından 25-21 kazanarak durumu 2-2’ye getirdi. Tie break setinde yeniden toparlanan Türk Telekom işi sıkı tutarak bu seti 15-6 gibi farklı bir skorla alarak mücadeleden 3-2 galip ayrılarak şampiyonluğa ulaştı.

DENİZ EN DEĞERLİ OYUNCU SEÇİLDİ

Maçın ardından Türk Telekom takımında 1 numaralı formayı giyen Deniz Yeşildirek final maçının En Değerli Oyucusu yani MVP seçildi. Final maçın ardından düzenlenen törende Türk Telekom takımına kupa ve madalyalarını TVF Ankara İl Hakem Kurulu Üyesi Ömer Yörükoğlu verirken, kupa finalisti TAI takımı ise madalyalarını CVL/CBL ANKARA kurucusu Ersin Eroğlu’nun elinden aldı. Kupa töreninin ardından Telekomlu voleybolcular büyük sevinç yaşadı.

ÜÇÜNCÜ ROKETSAN

Günün diğer maçında Roketsan ile Aselsan üçüncülük mücadelesinde karşılaştı. Rakibini rahat bir oyunun ardından 3-1’lık skorla geçen Roketsan takımı CVL Ankara 2018 sezonu üçüncülük kupasının sahibi oldu. Roketsan takımı oyuncusu Muzaffer Zeki Çınar sezon boyu toplamda 180 sayıya ulaşarak CVL Ankara 2018 sezonunun en skorer oyuncusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.