Sanayi doktora programı tanıtım toplantısı gerçekleştirildi

TÜBİTAK tarafından oluşturulan 2244 Sanayi Doktora Programının tanıtımı için Atılım Üniversitesi’nde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Sanayi doktora programı tanıtım toplantısı gerçekleştirildi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Sanayide ihtiyaç duyulan doktora derecesine sahip nitelikli insan kaynağının üniversite-sanayi işbirliği ile yetiştirilmesi, sanayide doktoralı araştırmacı istihdamının teşvik edilmesi ve üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi için TÜBİTAK tarafından oluşturulan 2244 Sanayi Doktora Programının tanıtımı için Atılım Üniversitesi’nde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

TÜBİTAK’dan ilgili programın uzmanı Ayşegül Çabuk Aksop’un bilgilendirme sunumu yaptığı toplantıya Atılım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Eryılmaz, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Ali Kara, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Dilaver Tengilimoğlu, ARGEDA-TTO Direktörü Doç. Dr. Yılser Devrim, Teknoloji Transfer Ofisi personeli, Anabilim Dalı Başkanları ve özel sektör kuruluşu temsilcileri katıldı. Tplantı ile TÜBİTAK tarafından yeni oluşturulmuş programın ayrıntılarının hem akademisyenler hem de sanayi kuruluşlarının temsilcileri tarafından iyi bir şekilde anlaşılması sağlanmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.