Sarıtoprak: Kadınlar toplumun temel taşıdır

Ankara Sivil Toplum Kuruluşlarının ön gelen isimlerinden biri olan Türkiye Sanayici İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) Genel Başkanı Veli Sarıtoprak ve TÜSİAV Verimlilik Platformu Başkanı Kutlu Tamay bu yılda kadınları unutmadılar.

Sarıtoprak: Kadınlar toplumun temel taşıdır
Yayınlanma:
Güncelleme:

GÜLAY ERTUNÇ

8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda kadınların değerine vurgu yapan Veli Sarıtoprak “Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım. Toplumun temeli kadındır, kadınlarımıza hak ettiği  değer vermeliyiz. Unutmayalım bir toplum ne kadar ileri seviyede olursa bunda kadınların rolü büyüktür” ifadelerini kullandı. 
TÜSİAV Verimlilik Platformu Başkanı Kutlu Tamay da yaptığı açıklamada, “Kadınlara değer toplumlar ve ülkeler her zaman bir adım önde olurlar. Ülkemizin kalkınmasında kadınlarımızın yeri ve emeği olan kadınlarımızı baş tacı etmeliyiz. Kurtuluş Savaşı’nda Türk kadınının sırtında cepheye mermi taşıdığını ülkemizin kurtuluşunda en kadar önemli rol oynadığını unutmamalıyız. Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor saygılarımı sunuyorum” dedi.
 

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.