Seçimlerden sonra Ankara boşaldı

24 Haziran seçimlerinin ve üniversite giriş sınavının bitmesiyle Ankaralılar memleketlerine ve tatile gitmek için yola çıktılar.

Seçimlerden sonra Ankara boşaldı
Yayınlanma:
Güncelleme:

24 Haziran seçimlerinin ve üniversite giriş sınavının bitmesiyle Ankaralılar memleketlerine ve tatile gitmek için yola çıktılar. Seçimlerin erkene alınması ve Ramazan Bayramının Haziran ayına gelmesi ile tatil hazırlıklarını ileri bir zamana taşıyan Ankaralılar 24 Haziran Seçimlerinin ve üniversite sınavlarının bitmesini fırsat bilip tatile çıktılar. Ankara’nın yüzde 40’ının boşaldığı şu günlerde başlanan yol yapım çalışmaları Ankara’da kalan Ankaralıları rahatsız etmiyor.

ANKARA BOŞALDI İŞLERİMİZ DURGUNLAŞTI

Ankara’nın boşalmasıyla işlerin düştüğünü söyleyen Kızılay Esnafları “24 Haziran seçimlerin ve üniversite sınavlarının bitmesiyle Ankara son 1 haftadır boşaldı. Boşalmasıyla birlikte işlerimizde de o oranla düşüş oldu. Bizde Kurban Bayramı öncesi Ankara’nın yeniden dolacağını düşünüyoruz. Kızılay gibi bir merkezde işlerimizin bu denli düşük olmasının sebebi Ankara’nın boşalmasına bağlıyoruz. İnşallah işlerimiz artar” dedi.

ankara-bosaldi-33.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.