Serkan Kaya sözünü tutuyor

Son yıllarda Mesele, Kalakaldım, Zor Bela gibi şarkılarla dinleyenlerin gönlüne taht kuran Serkan Kaya, sadece güçlü yorumculuğuyla değil söz yazarlığı ve besteciliği ile de takdir toplamaya devam ediyor.

Serkan Kaya sözünü tutuyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Son yıllarda Mesele, Kalakaldım, Zor Bela gibi şarkılarla dinleyenlerin gönlüne taht kuran Serkan Kaya, sadece güçlü yorumculuğuyla değil söz yazarlığı ve besteciliği ile de takdir toplamaya devam ediyor. Geçtiğimiz sene Panora Yaz Konserleri’nde sahne alan, hayranlarının sevgi seliyle karşılaşan Serkan Kaya, program saati bitmesine rağmen sevenlerinin uzun süreli alkışlarına konser süresini uzatarak cevap vermişti. Sanatçı gördüğü o güzel ilginin karşısında 2018 senesinde sevenleriyle Panora’da yeniden bulaşacağını müjdelemişti. Her konserinin biletleri yok satan Serkan Kaya, sözünü tutarak Panora Yaz Konserleri’nin açılışını yapmak üzere 11 Temmuz saat 20.30’da PanoraPark’ta sahne alacak.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek Panora Teras konserlerinin açılışını ise, 18 Temmuz saat 20.00’da söz yazarlığı ve coverları ile de tanınan, Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Tan Taşçı yapacak. Panora Yaz Konserleri bununla da bitmeyecek, her Çarşamba sahnelerin dev isimlerden birini ağırlamaya devam edecek. 9 yıldır hayata geçirilen Panora Yaz Konserleri, bu sene de dinleyenlere müzik şöleni yaşatacak. Gelenekselleşmiş ve tüm Ankaralıların merakla beklediği konserler, 11 Temmuz-19 Eylül tarihleri arasında, her Çarşamba, PanoraPark ve Panora Teras’ta gerçekleştirilecek.

Her sene yaz aylarında birbirinden ünlü isimleri ağırlayan Panora AVM, bu yıl da muhteşem bir konser programına imza atıyor. 9 yıldır müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatan Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaz konserlerine 11 Temmuz, saat 20.30’da son dönemin popüler sesi Serkan Kaya ile PanoraPark’ta başlayacak. Ardından 25 Temmuz’da pop müziğine yeni bir soluk getiren Berkay ile devam edecek olan PanoraPark konserleri, 8 Ağustos’ta ilk defa AVM konseri verecek, güçlü sesi ile dinleyenleri büyüleyen Sibel Can’ı, 29 Ağustos’ta farklı ses rengiyle beğeni toplayan Linet’i, 5 Eylül’de pop müziğin en sevilen isimlerinden Murat Boz’u ağırlayacak. 19 Eylül’de ise son dönemin en çok konuşulan gruplardan Rubato, yükselen yıldız Derya Uluğ ile birlikte sahne alarak Yaz Konserleri’nin kapanışını yapacak.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek Panora Teras konserleri ise 18 Temmuz, saat 20.00’da Türk pop müziğin sevilen isimlerinden Tan Taşçı ile başlayacak. 1 Ağustos’ta güzel yorumu ve oyunculuğu ile tanınan Öykü Gürman ile devam edecek olan konserler, 15 Ağustos’ta müzisyen, perküsyon sanatçısı, televizyon ve radyo programcısı ve gezgin Ayhan Sicimoğlu’nu konuk edecek. Panora Teras konserleri, 12 Eylül’de, son yıllarda imza attığı hit şarkılarla dikkat çeken genç müzisyen İlyas Yalçıntaş ile son bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.