Sevinç Özdoğan’dan Annemin Rüyaları Kişisel resim sergisi

Ressam Sevinç Özdoğan 2. Kişisel sergisini annesine atfetti. Ankara Üniversitesi ANKÜSEV Sanat Galerisi’nde açılan” Annemin Rüyaları” resim sergisine sanatçının dostları ve sanatseverler katıldı.

Sevinç Özdoğan’dan Annemin Rüyaları Kişisel resim sergisi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Haber/BEKİR KARA

Ressam Sevinç Özdoğan 2. Kişisel sergisini annesine atfetti. Ankara Üniversitesi ANKÜSEV Sanat Galerisi’nde açılan” Annemin Rüyaları” resim sergisine sanatçının dostları ve sanatseverler katıldı. Sanatçı gecenin anlamı ile ilgili yaptığı kısa sunumda çok yakında kaybettiği babasının kadavrasını tıp öğrencilerine bağışladığını söyleyince davetlilerin kuvvetli alkışları ile duygusal anlar yaşandı. Sanata ve sanatçıya değer veren Ankara Üniversitesi Kültür ve Sanat Evi Yöneticisi Nuray Akça sergiden birkaç gün önce paylaştığı bir yazıda şöyle demişti.

bekir-kara-22.jpg

“Sanatçı dostumuz annesi için düzenlemiş olduğu etkinliği gerçekleştirme aşamasında, maalesef ki 10 Aralık’ta da babasını kaybetti, sergi iptalini yapamadık daha doğrusu kıyamadık bu dünyadan ayrılırken bile Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerini düşünerek kendi vücudunu insanlık yararına öğrencilere bağışlamıştı. Bizde bu yüce gönüllü insanın ve yine çok özel annesinin anısına sergiyi açmaya karar verdik...

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.